Connect with us

Alte Sporturi

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

Pentru PAOK urmează meciul de pe terenul celor de la Levadiakos. Partida se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE în AntenaPLAY.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

Daniel Bîrligea a fost unicul marcator al roş-albaştrilor. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a marcat în minutul 45+8, din pasa lui Darius Olaru. Acelaşi Dariu Olaru şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 55.

Bîrligea nu l-a uitat pe Olaru şi consideră că mijlocaşul FCSB-ului are un merit mai mare la golul din prima repriză şi consideră că victoria din meciul de la Salonic reprezintă un miracol:

„Arbitrajul a fost puţin de partea cealaltă, dar am reuşit un miracol. Să zicem că e foarte important pentru echipă. Să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru care s-a bătut pentru minge. Jumate-jumate, dar mai mult pentru el.

Am avut 1-0, a trebuit să apărăm rezultatul, ne-am bătut pentru fiecare minge şi a ieşit bine. Cu siguranţă, avem 6 puncte, nu ni le mai fură nimeni. Acum ne gândim la Buzău, să fim şi în campionat acolo sus.

Ne pare foarte rău pentru accidentări, e cea mai urâtă chestie pentru fotbalişti. Le dedicăm aceste 3 puncte”, a declarat Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide