Connect with us

Alte Sporturi

FCSB – Poli Iași 0-1. Înfrângere pentru campioana României, care a jucat fără Darius Olaru încă din prima repriză

17.08.2024, 23:49

  • Premier League: Chelsea – Man. City, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid – Dinamo, duminică, 21:30, DGS 1

FCSB și Poli Iași s-au întâlnit în cadrul unui duel din etapa a șasea din SuperLiga României.

Partida a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, în format Live Video pe digisport.ro, dar și din aplicația Digi Sport de către abonații Digi România. 

FCSB – Poli Iași 0-1. Înfrângere pentru campioana României

FCSB a avut posesia în prima parte a reprizei, dar Poli Iași a fost cea care a reușit să dea lovitura, după ce șutul deviat al lui Bordeianu (minutul 27) a intrat în poarta lui Târnovanu.

Campioana României a rămas în 10 în prima repriză, după ce Darius Olaru l-a faultat dur pe marcatorul golului ieșenilor. Căpitanul FCSB-ului a fost eliminat după intervenția VAR.

Chiar dacă a efectuat toate cele cinci schimbări încă din minutul 62, FCSB nu a putut întoarce soarta partidei. Astfel, ieșenii au câștigat, scor 1-0, și au plecat cu toate cele trei puncte din Ghencea.

În urma acestui rezultat, Poli Iași a urcat pe locul 8, cu 6 puncte, în timp ce FCSB a rămas pe locul 11, cu 5 puncte, însă și cu un meci mai puțin.


După 5 etape jucate, Poli Iași este doar pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu 4 puncte acumulate. Totuși, echipa lui Tony are un moral bun după remiza din Copou, scor 2-2, contra celor de la Dinamo. 

De cealaltă parte, FCSB are doar 4 meciuri jucate și se află pe locul al nouălea, cu 5 puncte acumulate. 

La conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași, Elias Charlambous (43 de ani) a recunoscut că Florin Tănase nu este refăcut 100%, însă ar putea prinde câteva minute pe final. 

”Vom vedea mâine, mai avem un antrenament, trebuie să vedem că toți sunt în regulă și vom vedea mâine cine va juca. Tănase este o personalitate importantă, este bine că s-a întors la echipă, sunt sigur că ne va ajuta în viitor.

Deocamdată nu este la sută la sută, dar va fi alături de noi și cred că va avea câteva minute mâine”, a spus Elias Charalambous.

FCSB – Poli Iași, LIVE VIDEO, de la 22:00, DGS 1. Echipele probabile 

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Băluță, Oct. Popescu – D. Popa

  • Rezerve: A. Vlad, Haruț, Ad. Șut, Miculescu, Kiki, Lixandru, Pandele, Olaru, Ngezana, Fl. Tănase
  • Antrenor: Elias Charalambous

Poli Iași: Fernandez – Atanaskoski, Todoroski, Samayoa, Claudio Silva – Gouet – Gheorghiță, Bordeianu, A. Roman, Tailson – Kamberi

  • Rezerve: Niga, Tănasă, R. Ispas, F. Ilie, Guilherme Santos, Stefanovici, V. Gheorghe, L. Mihai, Miskovic, Harrison, G. Teixeira, D. Popa
  • Antrenor: Tony da Silva

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide