Connect with us

Fotbal

Rădoi şi Contra, finaluri de meci diferite la arabi

Rădoi şi Contra, finaluri de meci diferite la arabi

  • admin
Mirel Rădoi (42 de ani) şi Cosmin Contra (48 de ani), ultimii doi selecţioneri ai României, au avut programate astăzi meciuri în fotbalul arab.

În Emiratele Arabe Unite, Al Jazira, echipa lui Rădoi, a trecut cu 1-0 de Al Arabi, în optimile de finală ale Cupei Preşedintelui. A decis golul brazilianului Fernando, din minutul 45.

În prima ligă din Arabia Saudită, Damac, formaţia lui Contra, a pierdut greu acasă cu Al Shabab, scor 0-1 (gol marcat de croatul Ivan Rakitic, în minutul 82).

Gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 67, când a fost eliminat Al Hawsawi. Titular la Damac, Nicolae Stanciu a fost înlocuit de „Guriţă” în minutul 74.

După 20 de etape, Damac este pe locul 6, cu 30 de puncte, în vreme ce Al Shabab a strâns 24 de puncte, fiind pe locul 10. Primele 3 poziţii trimit în Liga Campionilor Asiei. Între locul 3 (Al Ahli) şi locul 6, diferenţa este de 10 puncte.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE