Connect with us

Fotbal

Dorinel Munteanu, acuzații grave înaintea meciului cu Dinamo: ”Soția mea a fost agresată”

Dorinel Munteanu, acuzații grave înaintea meciului cu Dinamo: ”Soția mea a fost agresată”

  • admin

Partida, din etapa 26, care se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, și care e deja sold-out, a fost precedată de câteva declarații extrem de dure pe care le-a oferit Dorinel Munteanu (55 de ani). Antrenorul susține că soția sa ar fi fost agresată, pe social-media, totul în contextul scandalului legat de sigla clubului, unul care pare a nu se mai încheia.

Dorinel Munteanu susține că soția sa a fost agresată pe social media

Fostul fotbalist important al echipei naționalei, deține recordul celor mai multe selecții (134), spune că soția sa a fost agresată. Toate discuțiile au pornit după ce Paulina Mihailopol, soția sa, ar fi încercat să înregistreze în nume personal sigla clubului la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci). Mihailopol este angajată a clubului pe poziția de economist.

Fostul președinte al Oțelului, Cornel Moisescu, cel care a pus și bazele acestei grupări, susține că este imoral ca un angajat al clubului să întreprindă un astfel de demers.

Antrenorul oaspeților a vorbit iar despre scandalul legat de înregistrarea siglei clubului la OSIM.

”Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat.

A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Cel mai tensionat moment a fost când au cerut documentele, cum ar veni, să mutăm contabilitatea la dânșii în birou.

Ceea ce nu mi s-a părut normal, după o lună jumătate de când au venit ei. Nici bine nu s-au așezat pe scaun, au cerut niște lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniștit, să citească orice dosar”, a spus Dorinel, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Dinamo.

Munteanu mai spune că președintele clubului i-ar fi promis ceva, dar nu s-a ținut de cuvânt.

”Domnul președinte putea, dar domnul secretar în niciun caz, pentru că face parte dintr-o grupare politică. Conform statutului, nu ai voie să faci parte din conducere sau din administrație. Acele alegeri nu au fost bine intenționate, cel puțin această alegere a domnului secretar.

Chiar el a apelat să aducem contractele jucătorilor să le studieze dânsul. În ce calitate, nu pot să-mi dau seama. Sunt o parte din contestatarii mei, probabil. Imaginea orașului Galați și sufletul suporterilor este echipa. Trebuie s-o punem pe primul loc.

Domnul președinte, pe data de 4 ianuarie 2024, mi-a promis un lucru și nu s-a ținut de cuvânt. Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare…

Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina SuperLigii. Această discuție va continua”, a mai spus Munteanu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE