Connect with us

Alte Sporturi

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Fanii au umplut stadionul, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”

S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională. Fanii au umplut până la refuza cel mai mare stadion al ţării, la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generaţia de Aur” s-a impus în meciul de retragere, care a fost în format live text, pe AS.ro. Foştii jucători ai naţionalei României au câştgat duelul cu Legendele Lumii, cu scorul de 3-2, după ce au revenit de la 0-2.

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională

54.967 de spectatori au fost prezenţi la „ultimul dans” al „Generaţiei de Aur”. Fanii au asistat la ultimul meci al jucătorilor care au scris istorie pentru naţionala României, la Campionatul Mondial din 1994.

Precedentul record de asistenţă era de 54.673 de spectatori, record înregistrat la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, disputat pe 11 mai. La meciul respectiv, roş-albaştrii au primit trofeul de campioni ai Ligii 1.

În meciul de retragere al „Generaţiei de Aur”, Gică Hagi, Basarab Panduru şi Costel Gâlcă au marcat pentru echipa României, în timp ce pentru Legendele Lumii au marcat Goran Pandev şi Rivaldo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide