Connect with us

Alte Sporturi

Sărbătoare de senzaţie, cu focuri de artificii, după ce Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei! Finala a fost în AntenaPLAY

Partida transmisă exclusiv în AntenaPLAY a avut trei cartonaşe roşii, dintre care două pentru Aris. Golul victoriei lui Panathinaikos a venit în ultima secundă a meciului, în al şaptelea minut al prelungirilor. După ce meciul s-a reluat, Frappart a fluierat finalul.

A fost momentul în care unii jucători ai lui Aris s-au îndreptat ameninţător către arbitra din Franţa, în jurul căreia au apărut imediat oamenii de ordine de pe teren. Apoi, ea a fost urmărită până la tunel de furioşii fotbalişti.

Mai mult, chiar şi antrenorul lui Aris a fost surprins îndreptându-se ameninţător către Stephanie Frappart, care a fost protejată în aceste zeci de secunde de coşmar şi de colegii din echipă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide