Connect with us

Baschet

U-BT Cluj-Napoca este câștigătoarea Cupei României la baschet masculin

Duminică, 18 februarie, în BT Arena, a avut loc finala Cupei României la baschet masculin dintre U-BT Cluj-Napoca și Rapid București. Ardelenii s-au impus cu scorul de 84-70 și au reușit să-și apere cu succes trofeul.

Începutul de meci a fost unul destul de echilibrat, iar scorul după primul sfert arăta 23-22 în favoarea celor de la Rapid București. Clujenii și-au arătat însă forța colectivă în sfertul al 2-lea, sfert pe care l-au câștigat cu 26-14, iar la pauza U-BT conducea cu 48-37.

Rapidul a încercat să revină în repriza secundă, dar cel mai mult s-au apropiat la 6 puncte. Susținuți de peste 7000 de spectatori, ardelenii au gestionat excelent finalul de meci și au reușit să câștige a doua Cupă a României consecutivă.

MVP-ul partidei a fost Jarell Eddie care s-a remarcat cu 23 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive. Au mai ieșit la rampă Emi Cățe și Andrija Stipanovic, ambii cu câte 13 puncte.

De partea cealaltă, s-au remarcat Toarlyn Fitzpatrick cu 14 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Tudor Șomăcescu 13 puncte, 2 recuperări și Alex Hunter cu 12 puncte.

Pentru U-BT Cluj-Napoca este a șasea Cupă a României câștigată, după cele din 2016, 2017, 2018, 2020 și 2023.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Baschet

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide