Connect with us

Baschet

Starul american LeBron James, primul din NBA care ajunge la 40.000 de puncte în carieră

Starul american LeBron James, primul din NBA care ajunge la 40.000 de puncte în carieră

Starul baschetului american LeBron James a devenit sâmbătă primul jucător din NBA care a înscris 40.000 de puncte în carieră.

Acesta este cel de-al 21-lea sezon în NBA pentru jucătorul de 39 de ani, care este cel mai în vârstă jucător activ din NBA.

LeBron James l-a depăşit pe Kareem Abdul-Jabbar în urmă cu un an în ceea ce priveşte recordul de puncte din toate timpurile în NBA.

Baschetbalistul a spus că nu consideră atingerea acestei borne ca fiind cea mai mare realizare a carierei sale, dar o consideră totuşi semnificativă.

“Nimeni nu a făcut-o. Iar pentru mine să mă aflu în această poziţie în acest moment al carierei mele, cred că este destul de tare. Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în cariera mea? Nu. Înseamnă ceva? Bineînţeles că da. De ce nu ar însemna?”, a declarat sportivul.

LeBron este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, iar în ultimii ani s-a înteţit dezbaterea dacă e mai bun decât legendarul Michael Jordan. LeBron James a câştigat patru titluri cu trei echipe diferite.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Baschet

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE