Connect with us

Alte Sporturi

Fiul lui Eduard Novak, fost ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier

  • admin
„Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieşiţi la antrenament, a intrat o maşină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenţie chirurgicală. Acum câţiva ani, Edmond a păţit acelaşi lucru”, scrie fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al sportului spune că drumurile din România sunt extrem de periculoase, şoferii sunt nervoşi, conduc agresiv şi nu au grijă pentru partenerii de trafic.

„Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărţim şoselele cu biciclişti, motociclişti, dar nu o facem. Cum să faci performanţă în condiţiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îţi rişti şi viaţa, mi-e greu să înţeleg. Autorităţile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe şoselele din ţară. Poate că e momentul în care poliţia rutieră porneşte o campanie de informare şi conştientizare pentru şoferi”, mai spune Novak.

Acesta adaugă că este gata să ajute cu o astfel de campanie, să participe, să facă tot ce poate „ca cei care fac ciclism de performanţă, ca hobby sau de nevoie, să nu mai fie numiţi „donatori”. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă”, mai spune Eduard Novak.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide