Connect with us

Alte Sporturi

Formula 1: Christian Horner, de mână cu Halliwell prin fa’a camerelor TV -A scăpat de acuzaţiile de comportament inadecvat

Formula 1: Christian Horner, de mână cu Halliwell prin fa’a camerelor TV -A scăpat de acuzaţiile de comportament inadecvat

Horner, în vârstă de 50 de ani, şi fosta cântăreaţă a trupei Spice Girls, Halliwell, păreau liniştiţi în timp ce se îndreptau spre zona de ospitalitate a Red Bull, unde s-au amestecat cu invitaţii VIP în faţa fotografilor şi a camerelor de televiziune.

Apariţia lor împreună la cursa de deschidere a sezonului a avut loc după ce presa din F1 şi figuri cheie din paddock au primit joi un e-mail anonim care conţinea un link către presupusele dovezi prezentate în cadrul anchetei.

Printre destinatari se numărau directorul general al Formulei 1, Stefano Domenicali, precum şi şefii echipelor rivale.

O anchetă efectuată de un avocat independent pentru compania-mamă austriacă a echipei Red Bull l-a absolvit miercuri pe Horner de acuzaţii.

Joi, după ce Horner a fost exonerat, dar înainte ca e-mailul să fie trimis, şefii echipelor Mercedes şi McLaren, Toto Wolff şi Zak Brown, au cerut organismului de conducere al Formulei 1 să facă presiuni asupra Red Bull pentru o mai mare transparenţă în ceea ce priveşte ancheta.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE