Connect with us

Baschet

Los Angeles Lakers a dezvelit prima statuie în onoarea lui Kobe Bryant

Foto: Getty Images

Los Angeles Lakers a dezvelit prima statuie în onoarea lui Kobe Bryant

Los Angeles Lakers a dezvelit prima statuie în onoarea lui Kobe Bryant, joi, în fața Crypto.com Arena. De 5 ori campion NBA, Kobe a decedat la vârsta de 41 de ani într-un accident aviatic, alături de fiica lui Gianna de doar 13 ani și alte șapte persoane, în 2020.

Statuia de aproape 2 tone îl înfățișează pe Bryant în tricoul său cu numărul 8, cu degetul arătator îndreptat spre cer în timp ce ieșea de pe teren după meciul contra celor de la Toronto Raptors din ianuarie 2006, atunci când a marcat 81 de puncte.

Vanessa Bryant, a declarat că această statuie este prima din cele trei care vor fi create pentru a-l onora pe cel mai bun marcator din istoria echipei din California. O altă statuie îl va prezenta pe Bryant în tricoul său nr. 24, pe care l-a purtat în a doua jumătate a carierei sale, în timp ce o a treia îi va înfățișa pe Bryant și pe fiica sa, Gianna.

La ceremonie au participat diferite celebrități, dar și foști coechiperi ai lui Kobe precum Derek Fisher sau Paul Gasol. Phil Jackson, antrenorul cu care Los Angeles Lakers a cucerit toate cele 5 inele de campion pe vremea lui Kobe a fost și el prezent.

“Această statuie este o reprezentare minunată a lui Kobe. Așa arată excelența. Așa arată disciplina. Așa arată angajamentul. Captează o persoană înghețată în timp, o persoană atemporală. Suntem cu toții astăzi aici pentru a onora un om care reprezintă nu doar realizări sportive extraordinare, ci și valori atemporale care ne inspiră pe toți să ne străduim să fim nu doar mai buni, ci și mai buni” Kareem Abdul-Jabbar

Bryant este al șaselea jucător de la Lakers care a fost onorat cu o statuie în Star Plaza în afara arenei cunoscute sub numele de Staples Center de-a lungul carierei lui Bryant. El se alătură lui Shaquille O’Neal, Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Jerry West și Elgin Baylor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Baschet

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE