Connect with us

Alte Sporturi

Sorin Cârțu s-a convins după un singur meci: ”Am fost surprins! Va fi de mare calitate”

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Mai apoi, Constantin Gâlcă i-a dat încredere tânărului jucător și l-a introdus și în ultimele două partide. Mai mult, în ultima, cea cu Sepsi, Bană a reușit să și marcheze.

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Ștefan Bană

Sorin Cârțu (68 de ani) a vorbit la superlativ despre tânărul atacant, căruia îi prevede un viitor excelent.  

Mai mult, fostul președinte al oltenilor a tras un semnal de alarmă și ”i-a înțepat” pe foștii antrenori ai oltenilor pentru că nu l-au debutat pe Bană mai devreme. 

”Este într-un progres. Îl vedeam când eram președinte și mergeam la multe meciuri. Era în exprimări fluctuante. La partida cu FCSB am fost și eu surprins de progresul lui. În momentul în care va pune forță mai multă, va fi de mare calitate. A intrat cu mult curaj.

Culmea este că echipa a fost revigorată în exprimare de un junior, de un copil. Este un lucru excelent în ce înseamnă viitorul. Mă bucur. Are calitate.

Putea să fie și mai devreme debutat, dar trebuie să găsești niște antrenori care să promoveze jucători tineri și să aibă curaj. Au fost momente când echipa avea avantaj și puteau fi introduși jucători”,  a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special. 

stefan bana
Ștefan Bană / Foto: Captură Digi Sport

Mihai Rotaru a anunțat că noua rivală a Universității Craiova este FCSB

Oficialul din Bănie a subliniat ce s-a schimbat, în ultimul timp, în legătură cu rivalitatea dintre Universitatea Craiova și FCSB sau Dinamo.

L-am luat pe Dan Nistor de la Dinamo. Dan avea chipul pe autocar, iar la vremea respectivă Dinamo încă era ‘dușmanul’ nostru de casă. Nu mai e Dinamo de mult timp!

FCSB a devenit ‘dușmanul’ de casă acum, dacă nu ne-am mai bătut cu Dinamo. I-am luat căpitanul și a fost o mică ‘răzbunare’.

În momentul în care s-a terminat FCSB – CFR Cluj, am închis televizorul și nu am citit nimic prin presă. Îți faci rău singur. Sigur că te roade, zici că putea să fie Universitatea Craiova campioană.

Am închis tot și am interzis în casă să se mai deschidă vreun televizor pe vreun canal de sport.

Sper să nu se supere FCSB-iștii, pentru că am auzit doar după câteva zile că au fost la Ateneu și nu am înțeles de ce. Este o simplă glumă, sper să nu se simtă cineva ofensat”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Etichete: universitatea craiova , sorin cartu , superliga , stefan bana


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide