Connect with us

Alte Sporturi

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

  • admin

  • EHF European League: Skjern – Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen – Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Fanii grupării de lângă Podul Grant au început seara cu o aroganță la adresa autorităților, legat de ”Dosarul Pyro”. Mai multe torțe și fumigene au fost introduse în stadion și aruncate pe gazon înainte de startul partidei. Totul, sub privirile lui Daniel Niculae, implicat și urmărit penal în acest caz, președintele echipei.

Galeria Rapidului, mesaj direct către jucători: ”Afară din Giulești”

Apoi, suporterii și-au susținut favoriții pe întreaga durată a partidei, dar la final nu s-au mai abținut și au răbufnit.

S-au petrecut și scene reprobabile cu Paul Iacob în prim plan. Mijlocașul a vrut să sară la bătaie cu un suporter și a fost stăpânit cu grei de către colegi. Câteva minute mai târziu, Iacob și-a cerut scuze la flash.

Dar, galeria nu a suportat cel de-al 6-lea eșec din play-off și i-au luat la rost pe elevii lui Lobonț. În afara de înjurături și alte apostrofări, suporterii i-au și ironizat pe giuleșteni.

”Campionii, campionii, ole, ole, ole” / ”Să vină banii la băieți”, au fost câteva dintre scandările ce pot fi reproduse. De asemenea, rapidiștilor li s-a mai strigat și ”Afară din Giulești”.

Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Fanii și-au apostrofat favoriții pentru cel de-al șaselea eșec, cel care scoate Rapid din lupta pentru Europa. Elevii lui Bogdan Lobonț au fost ironizați, certați, iar Paul Iacob a izbucnit.

Mijlocașul a sărit la bătaie cu un suporter și cu greu a fost stăpânit. A fost scos de pe teren, mai mult luat în brațe de un coleg, și mai apoi direcționat pe tunelul ce duce la vestiare.

Nu s-au învățat minte! Spectacol pirotehnic la Rapid, cu Daniel Niculae în tribune

Galerie Foto

Înainte de meci, galeria grupării de lângă Podul Grant a pregătit și a desfășurat un spectacol pirotehnic, sub privirile lui Daniel Niculae (41 de ani), aflat la tribuna oficială.

Cei de la Rapid nu s-au învățat minte după ”Dosarul Pyro”, pe baza căruia Liviu Ungurean, liderul galeriei, a fost reținut, iar asupra lui Niculae s-a dispus urmărirea penală.

Concret, galeria de la Rapid a introdus ân stadion torțe și petarde pe care le-au aruncat pe gazon înainte de starul partidei.

Etichete: galerie rapid , suporteri rapid , paul iacob , rapid – universitatea craiova 1-2 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide