Connect with us

Alte Sporturi

Robert Lewandowski poate primi, după patru ani, ”Balonul de Aur” din 2020

  • admin

  • SuperLiga: PetrolulBotoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Decizia luată de publicația franceză a reprezentat o premieră absolută pentru gala Balonului de Aur, care a avut loc, fără excepție, din 1956 și până în prezent.

Robert Lewandowski ar urma să primească Balonul de Aur din 2020, după patru ani

Atunci, marele favorit era Robert Lewandowski (35 ani), care a câștigat ”tripla” cu Bayer. În cele din urmă, trofeul îi poate fi acordat patru ani. În presa din Franța a apărut informația potrivit căreia ”Balonul de Aur” din 2020 ar putea fi acordat retroactiv. 

Vestea l-a încântat pe atacantul polonez, care recunoaște că așteaptă să primească mult râvnitul trofeu. Ba mai mult, acesta nu se va simți jignit dacă îl va primi după patru ani de așteptare.

”Mi-ar fi plăcut să primesc într-o zi Balonul de Aur. Nu sunt supărat și nici trist că acest trofeu îmi lipsește, dar sentimentul este că era rândul meu în oricare dintre acei ani. 

Am auzit că se discută despre un premiu retroactiv pentru 2020. Anul acela a fost remarcabil pentru mine, eram la cel mai înalt nivel, am câștigat totul.

Și dacă ar fi să primesc Balonul de Aur 2020 patru ani mai târziu, cu siguranță nu m-aș simți jignit. Ar fi o mare onoare și aș accepta premiul.”, a declarat Robert Lewandowski, citat de Marca.

Robert Lewandowski a refuzat oferta arabilor de 100.000.000€ / an

Până în acest moment, ”Lewa” a reușit să marcheze 53 de goluri și să ofere 17 pase decisive în 89 de partide jucate pentru formația catalană și nu vrea să oprească aici. 

Potrivit sport.es, atacantul polonez a spus ”pas” unei oferte de 100.000.000€ / an din Arabia Saudită din două motive: își dorește să facă performanță pentru gruparea de pe Camp Nou, dar în același timp e conștient de criza de la echipă și vrea să își ajute echipa.

Dacă l-ar vinde pe Lewandowski, Barcelona ar încasa 40 de milioane de euro, dar prețul pentru un atacant pe măsură este mult mai mare. Astfel, un transfer pentru un vârf este ”imposibil” de realizat de catalani. 

  • Robert Lewandowski mai are contract cu Barcelona până pe 30 iunie 2026.
  • Salariul lui ”Lewa” este de 13 milioane de euro anual, iar remunerația crește anual cu trei milioane. 

Etichete: robert lewandowski , balonul de aur 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide