Connect with us

Alte Sporturi

Reacţia lui Gigi Becali după ce Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe Baeten şi Bauza

Reacţia lui Gigi Becali după ce Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe Baeten şi Bauza

Reacţia lui Gigi Becali după ce Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe Baeten şi Bauza

Gigi Becali, în timpul unui interviu – Antena Sport

Reacţia lui Gigi Becali după ce Adrian Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe William Baeten şi Juan Bauza a venit. Patronul de la FCSB nu-l regretă decât pe Baeten, jucător pentru care a şi făcut o ofertă de 200.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali susţine că talentul lui Bauza nu l-ar fi putut ajuta să se impună în primul 11 al lui Elias Charalambous. Asta chiar dacă sud-americanul cotat la 850.000 de euro a marcat 8 goluri în stagiunea precedentă.

Reacţia lui Gigi Becali după ce Mititelu i-a trimis la CFR Cluj pe Baeten şi Bauza

„Am spus eu vreodată că-l vreau pe Bauza? Ce mă interesează pe mine că e talentat. A fost vorba doar de Baeten, am făcut ofertă de 200.000 de euro. Niciodată nu m-a interesat Bauza.

Nu e de ajuns să fie talentat. Nici gratuit nu m-a interesat. Ce să mai cumpăr de la Mititelu? Ce să aibă Mititelu ca să iau de la el? S-a întărit cu Baeten, că e jucător, dar poate Bauza e veriga slabă. Cred că joacă la Petrescu”, a spus Becali.

Neluţu Varga, după transferurile lui Bauza şi Baeten la CFR Cluj: „Petrescu îi va face zmei”

Neluţu Varga a dezvăluit că Dan Petrescu a fost cel care a negociat direct cu Adrian Mititelu transferurile celor doi jucători, de la FCU Craiova. Patronul de la CFR Cluj s-a declarat convins că Bauza şi Baeten vor da randamentul dorit, sub comanda „Bursucului”.

Reclamă 4

„Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o periopadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme. Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu. Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale. Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, a declarat Neluţu Varga, conform fanatik.ro.

Loading ... Loading …

Live Antena Sport

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide