Connect with us

Alte Sporturi

Reacția galeriei Rapidului, după ce Dan Șucu a luat decizia finală în privința lui Marius Șumudică

  • SuperLiga: Sepsi – Rapid, vineri, 20:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Odată picată varianta cu Mircea Lucescu, lui Dan Șucu i-au rămas două soluții la îndemână: un antrenor străin și Marius Șumudică.

Dan Șucu l-a sunat pe Marius Șumudică și l-a anunțat că va merge pe mâna unui străin la Rapid. Suporterii Rapidului așteaptă în continuare să vadă cine va antrena echipa lor favorită

Totuși, se pare că acționarul majoritar de la Rapid a luat decizia și în privința lui Șumudică. L-a sunat pe antrenor și l-a informat că va aduce un antrenor străin. 

Anunțul a fost făcut de Gheorghe Răducan, cel poreclit ”Corsicanu”, fostul lider de galerie din Giulești. 

”Șumi a fost sunat de domnul Șucu și l-a anunțat că merge pe o variantă de antrenor străin. Toți rapidiștii așteaptă o decizie. Aceasta este. L-a anunțat pe Sumi și este foarte bine că s-au liniștit apele. Așteptăm să vedem despre cine e vorba.

Sperăm să se termine toate problemele. Așteptăm un comunicat oficial. Este treaba clubului. Noi suntem alături de Rapid, nu de domnul Șucu. Datoria noastră este să susținem Rapidul. Noi suntem suporterii Rapidului, nu ai lui Marius Șumudică.”, a declarat Gheorghe Răducanu, la ”Liga Digi Sport”.

Marius Șumudică, afectat de decizia lui Dan Șucu 

”Șumi” a așteptat un semn din partea celor de la Rapid, iar decizia finală l-a afectat, după cum a anunțat Gheorghe Răducanu.

”90% dintre suporteri și-l doreau pe Șumudică. El ar fi meritat o șansă pentru că a demonstrat. Avea niște calități. Eu, personal, sufăr alături de Șumi. În ultima lună, nu știu dacă a dormit 20 de ore adunat.”, a mai spus fostul lider de galerie din Giulești.

Etichete: superliga , marius sumudica rapid , gheorghe raducanu , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide