Connect with us

Alte Sporturi

„Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024

„Atitudine incredibilă! Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024

Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, în timpul unui meci

Antrenorul lui Alaves, Luis Garcia, a decis ce urmează pentru Ianis Hagi, chiar la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Girona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul român evoluează la Alaves sub formă de împrumut de la Rangers, dar aventura sa în Spania nu a fost precum şi-a imaginat. El a jucat puţin în acest sezon, fiind fără minute de la jumătatea lunii martie.

„Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024

Cu toate acestea, Ianis Hagi poate prinde mai multe minute în tricoul lui Alaves, în ultimele patru meciuri din acest sezon. Internaţionalul român a fost lăudat de antrenorul Luis Garcia pentru modul în care a gestionat situaţia şi pentru atitudinea sa. Chiar dacă nu a jucat, Hagi s-a antrenat foarte bine, iar Garcia a spus despre el că poate prinde mai multe minute pe final de sezon.

Cele mai citite

„Ideea mea este că toți să participe mai mult până la finalul sezonului, de acum până la final. Mai avem patru meciuri, sunt mulți jucători care ne-au ajutat mult ’din umbră’. De exemplu, Hagi, a avut o atitudine incredibilă. Băiatul nu a jucat de mult timp, dar se antrenează foarte bine, cu multă bucurie.

Atunci, nu spun că va juca mâine, dar, ca exemplu, va juca mai mult. Nu vor juca toți la fel de mult, pentru că asta este imposibil, dar mi-am făcut o idee cum aș putea să îi fac să participe mai mult”, a declarat Luis Garcia, potrivit futbolfantasy.com.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Alaves se află pe locul 11, cu 41 de puncte. Echipa lui Garcia trece printr-o formă foarte bună, cu trei victorii la rând. Alaves le va întâlni pe Girona (a), Real Madrid (d), Getafe (a) şi Las Palmas (d), în ultimele patru etape.

În acest sezon, Ianis Hagi a evoluat în 22 de meciuri pentru Alaves, reuşind să înscrie două goluri, ambele în Cupa Spaniei, şi să dea o pasă de gol, în La Liga.

Marius Şumudică, anunţ despre gafa făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Marius Şumudică nu îşi explică de ce Ianis a acceptat să fie împrumutat la Alaves, fără a avea siguranţa că va juca meci de meci.

Reclamă 4 / 0/3

„La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greșit, asta a făcut. Tu în momentul care ai în față un Campionat European și target-ul tău este să joci la Campionatul European, unde există ramificații. Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 și după aceea ajung la mansardă.

Aleg ceva care să îmi dea garanția că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu așa aș fi văzut. Nu știu de cine a fost sfătuit, nu știu ce se întâmplă.

Hai să fim corecți. Ianis a jucat foarte bine la echipa națională în ultimul timp. Nu știu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu știu. E problemă mare asta și sunt mai mulți așa.

Spune-mi și mie câți jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieșim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni”, a declarat Marius Șumudică.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide