Connect with us

Alte Sporturi

Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga

Românul mai are contract până în 2026 cu formația israeliană. Totuși, oficialii lui Beer Sheva l-au împrumutat, în acest sezon, la Bnei Sakhin, iar jucătorul va reveni la echipa de care aparține la finalul acestui sezon.

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj

Liviu Ganea, fost jucător al celor de la CFR Cluj, este de părere că Dan Petrescu nu are de ce să vină în Gruia, până la finalul sezonului.

Acesta a spus că „Bursucul” nu ar trebui să își asume jocurile slabe pe care actualul lot al echipei le-ar putea face și sub comanda sa.

„Eu nu cred că va prelua echipa mai devreme. De ce să își asume acum tot ce se întâmplă la echipă?

Păi, dacă vine acum Dan Petrescu și echipa mai suferă niște eșecuri și mai ia patru goluri într-un meci…. Deși, dacă vine Dan Petrescu și antrenează el, niciodată echipa nu mai ia atâtea goluri într-un meci, niciodată.

Dar, așteaptă să preia echipa de la vară, să facă el cantonamentul, plus că și lotul trebuie reîmprospătat. CFR nu are un vestiar în acest moment. Trebuie jucători care vor să facă performanță”, a spus Liviu Ganea, la digisport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide