Connect with us

Alte Sporturi

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre cum comandă Gigi Becali schimbările în timpul meciului: „Ne dă frisoane”

Câteodată dialoghează, câteodată zice: «Schimbă-l!». Iar eu știu când se poate dialoga. Îl cunosc prea bine. Am venit la Steaua (n.r.: FCSB) în 2002, suntem în 2024. Am mai plecat, dar m-am întors. E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi, dar prefer asta.

Dacă i se pune pata să-l cumpere pe Louis Munteanu, îl cumpără. Decât să am pe unul care să-mi zică de ce sunt trei salvări la meci, nu putem doar cu două?! Nu putem, așa impune protocolul!”, a mai declarat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre transferurile pe care le aşteaptă la campioana României şi îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid. Oficialul roş-albaştrilor este convins că golgheterul lui Gică Hagi ar trebui să accepte oferta primită de la Gigi Becali.

Fiorentina, clubul de care apariţine Louis Munteanu, cere 1.5 milioane de euro pentru a se despărţi de internaţionalul român. Suma nu este pe placul patronului de la FCSB, care nu este dispus să ofere mai mult de 1.2 milioane de euro. Nici Dan Şucu nu a oferit suma pe care o aşteaptă şefii clubului din Serie A.

„MM” a explicat de ce Munteanu nu ar trebui să stea pe gânduri în momentul în care trebuie să aleagă între FCSB şi Rapid.

Eu am zis că va fi licitaţie. Ok. Ce a zis Gigi, dar mă gândeam că e foarte important ce vrea jucătorul. Jucătorul are o poziţie foarte puternică, că mai are un an de contract cu Fiorentina, iar el poate negocia la sânge şi e important unde vrea să se îndrepte. Vrea să vină la o echipă cu 55.000 de spectatori la meci sau la o echipă antrenată de Neil Lennon, legendă a fotbalului scoţian?

Nu fac nicio ironie când spun că stadionul din Giuleşti are locuri cât o peluză din Arena Naţională, nu fac nicio ironie şi să înţeleagă lumea. Dacă vin 12.000 de spectatori pe Arena Naţională, pare goală. Avem mai mulţi spectatori, doar că nu se văd ca în Giuleşti, dacă sunt 12.000 pe Arena Naţională. Avem cei mai mulţi spectatori la meciuri. Nu ironizez şi nu atac, vorbesc doar despre cifre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide