Connect with us

Alte Sporturi

Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”

Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!”

Ce studii are viitoarea soţie a lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu este într-o relaţie cu Andreea Albăstroiu / Instagram

Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu au fost dezvăluite chiar de fostul mare atacant al României. Răducioiu a spus că cei doi băieţi pe care îi are din prima căsnicie nu şi-au continuat studiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, unul dintre băieţi este şeful un Fast Food din Milano, în timp ce celălalt lucrează la departamentul de logistică de la o multinaţională. Răducioiu a divorţat de mama lor, Astrid. În prezent, Răducioiu are o relaţie cu Andreea Albăstroiu, pe care a cerut-o de soţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FEMEILE DIN VIAŢA LUI FLORIN RĂDUCIOIU)

Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu

”Unul e la Milano, lucrează, celălalt la Brescia, (n.r. băieții lui) stau singuri, sunt mari vor veni la meciul Generației de Aur. Sunt mari fani Inter, nu joacă, nu le-a plăcut, erau mici când m-am lăsat, aveam 7-8 ani. Mă văd pe rețele, sunt mândri. Andrea mă sună, s-a întâlnit cu Zanetti, cu Zamorano, mă sună, le zice sunt băiatul lui Răducioiu!

Cele mai citite

E foarte mândru, dar Alessandro e cu totul altceva, lucrează la Amazon, ceva cu logistică, lângă Brescia, iar Andrea lucrează la Milano, e un fel de șef al unui fast food Five Guys, îi place foarte mult, ei din păcate, le-am zis…

Andrea a vrut să studieze, înainte de pandemie a studiat la arhitectură, a venit pandemia și a renunțat dintr-o dată: ’Papa, nu mai am chef’. Le-am zis: ’ Dacă nu vreți să studiați, asta aveți!’.
Aș fi vrut să facă mai mult. I-aș fi ajutat, îi pot ajuta, dacă s-au oprit și dacă ei sunt bucuroși, nu am ce să le fac. Și distanța e o problemă, nu am mai fost în Italia, vreau să îi revăd”, a spus Florin Răducioiu pentru iamsport.ro.

Ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani: „Sunt un bun băutor de prosecco!”

Au apărut detalii despre ce sacrificii face Florin Răducioiu pentru a fi în formă, la 54 de ani. Fostul atacant al naţionalei României a început pregătirile pentru meciul „Retragerii Generaţiei de Aur”. Trage tare pentru a marca pe Arena Naţională.

Răducioiu a scris istorie în tricoul primei reprezentative. A făcut senzaţie la Mondialul din 1994, acolo unde a reuşit o „dublă” împotriva Columbiei, în faza grupelor. A repetat performanţă cu Suedia, în „sferturile” de finală. În total, a înscris 21 de goluri în 40 de apariţii sub tricolor. La nivel de club a câştigat titlul cu Dinamo (1990) şi cu AC Milan (1993).

Florin Răducioiu a dezvăluit că, în ultima perioadă, a făcut sacrificii pentru a putea juca din nou fotbal. A renunţat la alcool, ţigări şi dulciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Cum mă simt eu? Destul de bine. Nu e simplu oricum, pentru că avem o vârstă. Eu aveam o masă musculară bună la picioare, aia a fost un pic forţa mea şi viteza care mi-a permis să dau câte un gol.

Evident, pe 25 o să fie o sărbătoare a fotbalului românesc. Ştiţi foarte bine, nu are rost să vă mai repet ce am însemnat noi pentru fotbalul românesc. Evident că meritam un asemenea eveniment, mă refer şi la film… este un pic anul fotbalului românesc. Ne bucurăm enorm şi pentru băieţi, îi aşteptăm la Campionatul European. E un an frumos!

(Ai renunţat la ceva în această perioada?) Da, într-adevăr, am renunţat la prosecco. Sunt un bun băutor de prosecco, nu mai beau deloc. Nu mai fumez Toscanello, am eliminat un pic dulciurile. Da, fac sacrificii. Da, dar îndeosebi prosecco. Cred că o să o ţin o lună bună fără să beau un strop de prosecco. Am şi eu viciile mele”, a declarat Florin Răducioiu.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide