Connect with us

Alte Sporturi

Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu

Martin ONeill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc. Ce a spus de Mircea Lucescu

Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: “Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu

Martin O’Neill, alături de Roy Keane / Profimedia

Martin O’Neill a oferit prima reacţie despre oferta Rapidului. Numele antrenorului de 72 de ani din Irlanda a fost vehiculat intens în ultimele zile în ceea ce priveşte banca tehnică a giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varianta Marius Şumudică a picat, după cum a dezvăluit chiar antrenorul român, în timp ce Dan Şucu a declarat că Mircea Lucescu rămâne o variantă. Cu toate acestea, Şumudică a anunţat că Şucu s-a decis asupra unui antrenor străin.

Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus despre Mircea Lucescu

Martin O’Neill nu a confirmat însă că negociază cu Rapid pentru preluarea echipei, însă s-a rezumat în a spune că ştie multe despre fotbalul românesc şi despre jucătorii din ţara noastră.

Cele mai citite

„Nu aș dori să răspund la unele întrebări pentru că eu, personal, nu am avut o comunicare directă cu cei din România. Însă pot să spun că știu foarte multe despre fotbalul românesc, trecut și actual. La fel și despre jucătorii români”, a spus Martin O’Neill, potrivit iamsport.ro.

Irlandezul a fost întrebat şi despre varianta Mircea Lucescu, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului român:

„Toată lumea din fotbal, care are o anumită vârstă, știe despre briliantul Mircea Lucescu. Un antrenor excelent. Am fost de câteva ori în țara ta de-a lungul anilor, iar oamenii sunt foarte ospitalieri și primitori. Sper că și acum sunt la fel”, a mai spus Martin O’Neill.

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

Reclamă 4 / 0/3

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide