Connect with us

Alte Sporturi

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”!

(Reporter: Din informaţiile mele, care sunt foarte sigure, există foarte mare interes pentru tine. Nu vreau să dau nume. Va fi ultimul tău sezon în Liga 1?) Nu ştiu dacă va fi ultimul sezon al meu, dar dacă ştii ceva, poţi să îmi spui şi mie. (Reporter: Nu ştii? Te faci că nu ştii!) Dacă ştii, îmi spui după. Eu chiar nu ştiu!”, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali ce preţ are Marius Ştefănescu

A fost scandal după ce Marius Ştefănescu nu a intrat cu FCSB, iar Dioszegi a promis că nu îl va da pe jucătorul său la echipa lui Gigi Becali nici pentru 10 milioane de euro.

Patronul covăsnenilor e decis să se ţină de cuvânt. Totuşi, Dioszegi a precizat că nu va mai avea cum să blocheze transferul lui Ştefănescu la FCSB dacă Gigi Becali va achita mai mult de 10 milioane de euro.

Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea‘”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide