Connect with us

Alte Sporturi

Imagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă

Imagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă

Imagini fabuloase pe Arena Naţională

Colaj Orangesport

Imagini fabuloase pe Arena Naţională, imediat după fluierul final al partidei cu CFR Cluj. Mihai Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins hora pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La tribuna oficială, Gigi Becali s-a bucurat alături de apropiaţi. Patronul de la FCSB a părut extrem de satisfăcut de performanţa echipei sale.

Imagini fabuloase pe Arena Naţională! Ilie Năstase i-a dat trofeul lui Darius Olaru

Fiesta a început pe gazon imediat după fluierul final al partidei. Coman a pătruns pe teren, iar MM Stoica, Elias Charalambous şi Pintilii au încins o horă a bucuriei. Becali a privit totul de la lojă. Imediat, Mihai Stoica a intrat pe gazon şi a prezentat fiecare om  din staff şi fiecare jucător. Nu înainte de a ţine un discurs şi a le mulţumi fanilor. Ilie Năstase

Cele mai citite

Dacă această echipă a reușit un record inimaginabil să ajungă după înjumătățire la 13 puncte de locul 2, dumneavoastră ați făcut un record formidabil. S-a bătut recordul de audiență al Arenei Naționale! Toată lumea s-a gândit că a fost un campionat foarte ușor de câștigat, dar ce nu se știe din afară am simțit noi, din interior.

Acest campionat s-a câștigat după meciul cu Rapid (0-4, în ultima etapă a sezonului regulat), când am fost dezmembrați, iar după meci, în loc ca acești suporteri fenomenali să își certe favoriți, i-au încurajat, au demonstrat că sunt alături de ei, au influențat această Arena Națională, iar titlul este al vostru! Al vostru! Repet, ca să înțelegeți: titlul este al vostru!”, a spus Mihai Stoica pe gazon.

Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională!

S-a stabilit un nou record de asistenţă pe Arena Naţională, la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. 54.673 de spectatori au fost prezenţi în tribunele celui mai mare stadion al ţării, la duelul la finalul căruia roş-albaştrii vor primi trofeul de campioni.

FCSB a câştigat deja titlul matematic, cu trei etape înainte de finalul sezonului. După meciul cu CFR Cluj, roş-albaştrii vor declanşa fiesta pe teren şi pe străzile din Bucureşti.

Precedentul record de asistenţă pe Arena Naţională era de 54.364, înregistrat la duelul dintre România şi Finlanda, din 2015, duel încheiat cu scorul de 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Arena Naţională şi-a făcut prezenţa şi Gigi Becali, fiind însoţit de nepoţica lui. Patronul de la FCSB s-a răzgândit şi a luat decizia de a reveni pe stadion, după o pauză de nu mai puţin de patru ani. Înainte de fluierul de start, fanii FCSB-ului au afişat o coregrafie spectaculoasă, întregul stadion fiind colorat în roşu şi albastru. De asemenea, în peluză, fanii au afişat şi un banner special, cu Darius Olaru, căpitanul roş-albaştrilor, care ridica trofeul de campion. Şi la pauză, fanii au făcut show total. Luminile de pe Arenă au fost stinse, iar spectatorii aflaţi în tribune au aprins luminile de la telefoane, atmosfera fiind una de vis.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide