Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo | Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo, atunci când a oferit prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană. Patronul roş-albaştrilor a subliniat problemele pe care cele două echipe le-au avut, mărturisind că este meritul său acest titlu pe care FCSB l-a câştigat, deoarece a reuşit să menţină echipa în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încununat campioană, după o aşteptare de nouă ani. Roş-albaştrii aveau nevoie de un punct din duelul cu Farul, meci pe care l-au câştigat cu 2-1, după golurile marcate de Dvaid Miculescu şi Alexandru Băluţă.

Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo | Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană

Gigi Becali a transmis un mesaj surprinzător, după ce FCSB a câştigat matematic titlul. Latifundiarul din Pipera a transmis că nu este interesat de acest aspect, singurul lucru care îl preocupă fiind ca echipa sa să se califice în competiţiile europene.

Cele mai citite

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că FCSB a reuşit să câştige titlul fără nicio emoţie, îndemându-i pe toţi să sărbătorească această reuşită a roş-albaştrilor.

„Noi nu trebuie să uităm niciodată și să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc. Luați Dinamo care e pe ultimul loc, Rapid care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, am ținut echipa mereu sus. Ce s-a întâmplat în seara asta este cununa. Nu am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare.

Noi acum suntem campioni, să se bucure toată lumea. Nu mai sunt cum eram înainte. În primul rând nu mai am vârsta… fiind mai înaintată, intervine înțelepciunea. Nu câștig nimic cu nebunia. Trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Dar pentru ce am luat noi titlul ăsta? Dacă nu ne ducem în cupele europene, degeaba. Ce fac eu cu titlul? Nu mă interesează titlul. Vreau în Europa”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României

Se știe câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României. Echipa lui Gigi Becali a câștigat matematic titlul, pentru prima dată după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii vor încasa o sumă importantă, dar marea lovitură financiară o pot da în preliminariile Champions League, Europa League sau Conference League.

Cluburile din Liga 1 vor avea de împărțit, în total, 28 de milioane de euro la finalul sezonului. Cea mai mare sumă îi revine FCSB-ului, care va încheia pe primul loc. Totuși, diferența între campioană și ocupanta locului secund este de numai 100.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va primi, de la Liga Profesionistă de Fotbal, 2.640.000 de euro. În conturile echipei care se va clasa pe poziția secundă vor intra 2.540.000 de euro, iar ocupanta ultimului loc de podium va fi recompensată cu 2.350.000 de euro.

Sezonul 2023-2024 este ultimul în care premiile nu au suferit modificări. De anul viitor, echipele din Liga 1 vor avea de împărţit un milion de euro în plus. Încă un milion de euro va ajunge la cluburi, în funcţie de audienţe.

Pe Gigi Becali îl interesează cu adevărat banii celor de la UEFA. De acolo poate fi încasată o sumă cu adevărat uriașă. Este și motivul pentru care latifundiarul din Pipera a anunțat o campanie de transferuri spectaculoasă.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide