Connect with us

Alte Sporturi

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap”

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina – Antena Sport

Gigi Becali a vorbit înainte de România – Ucraina, meciul de debut al tricolorilor, la EURO 2024, ce se va desfăşura luni, de la ora 16:00, live text pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a recunoscut că nu îl interesează jocul naţionalei decât dacă vor fi pe teren jucători de la FCSB. Târnovanu, Şut, Olaru şi Coman sunt fotbaliştii campioanei care fac parte din lotul lui Edi Iordănescu.

Gigi Becali, înainte de România – Ucraina: „Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap”

Florinel Coman pare jucătorul cu cele mai mari şanse să prindă un loc de titular contra Ucrainei. Iordănescu va alege între el şi Valentin Mihăilă.

„Nu ştiu, eu am încredere în echipa naţională. Dacă joacă un fotbalist de la FCSB, am încredere. Dacă nu, direct în cap. Dacă nu, în cap”, a spus Becali.

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024

Nicuşor Bancu ştie cum poate câştiga România primul meci de la EURO 2024. Fundaşul Universităţii Craiova a transmis că „tricolorii” trebuie să fie o echipă compactă, fiind convins că duelul cu vedetele Ucrainei va fi extrem de dificil.

Reclamă 4

„(N.r. Ce cadou aşteaptă Edi) Vrea să ieşim din grupe, e obiectivul echipei. E alături de noi din prima secundă de când am venit aici. Noi trebuie să jucăm pentru Mister, pentru noi şi pentru România, este un vis devenit realitate. Mergem să câştigăm, în funcţie de cum va decurge jocul, ne gândim la final dacă e bine sau nu ce am obţinut.

Trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim cât mai bine organizaţi pe faza defensivă, pentru a nu le crea şansa să ne depăşească. Să fim o echipă cât mai scurtă pentru a avea şanse.

Mă pregătesc 100% la fiecare antrenament, trebuie să mă ridic la nivelul meciului, chiar dacă ei sunt la un nivel mai înalt decât mine, vom face o figură frumoasă. (N.r. Despre amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein) Am fost dezamăgiţi cu toţii de acele partide, meciul oficial e cu totul altceva şi vom marca.

Nu am analizat partea lor defensivă, suntem la partea ofensivă. Noi o să fim aproape de el, nu-i vom crea spaţii, trebuie să ne dublăm, să ne triplăm, să fim o echipă compactă. Simţim că trebuie să dăm totul pentru România, pentru mine e ceva unic, să am atâţia oameni la antrenament. Sper să le facem cât mai lungă această fericire”, a declarat Nicuşor Bancu, în timpul unei conferinţe de presă.

Loading ... Loading …

Live Antena Sport

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide