Connect with us

Alte Sporturi

Gest uriaş făcut de Diana Şucu! Soţia lui Dan Şucu nu a stat pe gânduri şi a reacţionat imediat

Diana Şucu a făcut un gest uriaş. Soţia lui Dan Şucu a realizat o donaţie către o biserică, după ce a primit un mesaj prin care i se cerea sprijinul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este o prezenţă activă în domeniul activităţilor caritabile. În vârstă de 48 de ani, Diana este cea de-a doua soţie a lui Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, care are 61 de ani.

Gest uriaş făcut de Diana Şucu

Diana Şucu nu a stat pe gânduri atunci când a aflat că o biserică are nevoie de ajutorul ei. Aceasta a ales să se implice imediat şi a dotat bucătăria parohiei.

„Noi ne implicăm de aproape 20 de ani în a-i ajuta pe cei care apelează la fundația noastră. Aflăm povești impresionante care ne emoționează foarte mult și care ne conving să ne implicăm pentru a aduce o rază de speranță în viețile oamenilor. Am primit, în urmă cu ceva timp, un mesaj prin care ni se cerea susținerea Parohiei din Ștefăneștii de Jos… Mai precis pentru a dota bucătăria lăcașului cu mobilă și utilități necesare.

În acea parohie se află hramul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil și am aflat că preotul paroh se implică des în ajutarea credincioșilor nevoiași, a celor bolnavi sau orfani. Mobilierul bucătăriei era foarte vechi, insuficient și, pe alocuri, avariat de trecerea timpului, iar aragazul și frigiderul abia mai erau funcționale”, a declarat Diana Şucu, conform viva.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide