Connect with us

Fotbal

Florinel Coman, aproape de transferul carierei! Gata de plecare în Bundesliga

Florinel Coman, aproape de transferul carierei! Gata de plecare în Bundesliga

Aflat din vara anului 2017 la FCSB, Florinel Coman a spus în mai multe rânduri că așteaptă transferul în străinătate. Acest lucru se poate întâmpla la finalul actualului sezon, iar fotbalistul este liber să plece în schimbul sumei de 5 milioane de euro, bani care reprezintă clauza sa de reziliere stabilită de Gigi Becali.

Visul lui Florinel Coman se poate îndeplini la vară, iar Stuttgart urmărește atent situația fotbalistului de la FCSB. Pentru a-l convinge să meargă în Bundesliga, nemții îi oferă un salariu de peste un milion de euro, în comparație cu cei 360.000 de euro pe sezon pe care îi primește din partea lui Gigi Becali.

  • 30.000 de euro pe lună este salariul lui Florinel Coman la FCSB, cel mai bine plătit fotbalist al echipei

”Ați vorbit cu Coman despre transferul în Bundesliga?”. Răspunsul dat de Elias Charalambous

După cum a anunțat Adrian Ilie la Fanatik, Florinel Coman ar fi dorit de către VFB Stuttgart, formație care ar fi gata să-i plătească clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

În cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul Ploiești, Elias Charalambous a fost întrebat despre posibilul transfer al fotbalistului pe care îl pregătește.

”Dacă nu joacă pentru ceva important înseamnă că nu au obiective în carieră. Jucătorii trebuie să aibă lucruri mărețe în minute. Sunt bucuros dacă jucătorii mei au acest lucru în minte. Trebuie să îți pui obiective mereu. 

(n.r. Ați vorbit cu Coman despre transferul în Bundesliga?) Nu, nu vorbim despre asemena lucruri și cred că nu e momentul potrivit să vorbim despre acest lucru”, a spus Elias Charlambous.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE