Connect with us

Alte Sporturi

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!”

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

S-a aflat cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul. Florin Vulturar a fost cel care l-a felicitat pe patronul roş-albaştrilor la 12 noaptea, şi a făcut un anunţ despre transferul lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat matematic titlul, după o pauză de nouă ani, cu trei etape înainte de finalul sezonului. Roş-albaştrii se pot despărţi de mai mulţi jucători importanţi, după acest succes.

Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul

Florin Vulturar, impresarul care colaborează cu Gigi Becali, a dezvăluit că nu a stat pe gânduri şi l-a sunat pe acesta la miezul nopţii, după victoria roş-albaştrilor cu Farul.

Cele mai citite

Impresarul a oferit detalii despre situaţia lui Florinel Coman. Vulturar a transmis că în proporţie de 99%, „Mbappe” va pleca de la FCSB, în vară, după Campionatul European.

„Am vorbit pe la ora 12 noaptea, chiar la 12:00. Am discutat mai multe, era bucuros. Are o stare bună, aștepta de atâta timp și până la urmă este bucuria lui, o merită pe deplin. Au fost și niște discuții mai personale între noi.

Florinel Coman, Olaru și Șut cu siguranță vor merge la EURO și Târnovanu ar putea să ajungă. Pot să ajute mult, sunt campioni și când mergi să te bați cu ăia mari trebuie să mergi cu niște jucători care au câștigat un campionat, care au avut un an bun.

Zic că 99% este gata Coman, până la urmă pleacă când au oferte. Toată lumea își dorește să plece la un alt nivel. În momentul de față îi poate vinde bine de tot FCSB, anul acesta este extraordinar pentru jucătorii de la FCSB”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League

Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Patronul campioanei din Liga 1 nu se mai uită la bani când vine vorba de performanțele echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

După ce echipa sa a câștigat titlul, Gigi Becali a dezvăluit sumele fabuloase pe care jucătorii le pot primi, în cazul în care se vor califica în UEFA Champions League.

Patronul campioanei a anunțat că majoritatea jucătorilor vor încasa o primă între 100.000 și 300.000 de euro, în cazul unei calificări în cea mai importantă competiție din lume.

Eu nu am luat niciun ban, de ce să fiu entuziast? Eu vreau bani! Sunt jucători care au trecute în contract prime de 300.000 de euro, 200.000 de euro… La modul general este 100.000 de euro, dar au și 200.000 și 300.000 de euro.

Cred că doar Chiricheș are 500.000 de euro pentru Champions League”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide