Connect with us

Alte Sporturi

Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona

Aceasta este reacția lui Carlo Ancelotti, de la momentul în care a aflat că Xavi a decis să rămână la Barcelona. Acesta a comentat decizia antrenorului și a transmis un mesaj sincer.

Inițial, Xavi a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, pentru ca echipa să fie revoluționată de un nou antrenor. Totuși, acesta s-a răzgândit și a decis să rămână antrenorul catalanilor.

Acum, Carlo Ancelotti a spus că decizia lui Xavi este una corectă, chiar dacă a fost schimbată. Totodată, antrenorul de la Real Madrid a spus că și el și-a schimbat de mai multe ori părerile și nu l-a condamnat pe rivalul său.

„Xavi a făcut o treabă bună la Barcelona, cunoaște clubul și decizia sa să rămână este corectă. Totul e important. Trebuie să respectăm schimbările de decizie, deoarece nimic nu e fix.

Eu mi-am schimbat decizia de multe ori de-a lungul carierei, iar răzgânditul este legal”, a spus italianul, citat de Forbes.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide