Connect with us

Alte Sporturi

Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes

Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes

Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes

Christian Horner, în timpul unui eveniment – Profimedia Images

Christian Horner a făcut un anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes. Conducătorul Red Bull a răspuns afirmaţiilor conform cărora angajaţii caută din ce mai mult să părăsească echipa sa, afirmând că actuala campioană din Formula 1 a luat până acum 220 de oameni de la rivala Mercedes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi domină cu autoritate de câţiva ani „Marele Circ”, echipa Red Bull nu a avut linişte în interiorul său în ultimele luni din cauza acuzaţiilor împotriva lui Horner de comportament nepotrivit faţă de o angajată, pe care acesta le-a negat şi de care a fost exonerat.

Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes

Designerul vedetă de la Red Bull, inginerul englez Adrian Newey, a anunţat că va pleca anul viitor de la team-ul austriac, iar conducătorul McLaren, Zak Brown, le-a declarat reporterilor la Marele Premiu de la Miami, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, că au început să zboare CV-uri, iar Newey a fost prima piesă de domino care a căzut.

Cele mai citite

Şeful echipei Mercedes, Toto Wolff, care speră să-l atragă pe campionul mondial Max Verstappen de la Red Bull, pentru a-l înlocui din 2025 pe Lewis Hamilton, care va pleca la Ferrari, a declarat la rândul său că echipa sa a văzut „CV-urile Red Bull pe la toate nivelurile”.

Horner le-a spus reporterilor, după cursa de duminică, încheiată cu victoria britanicului Lando Norris (McLaren), că vor exista întotdeauna mişcări de personal între echipe.

„Nu ştiu câţi oameni am angajat de la McLaren în acest an şi câţi oameni de la VCARB (echipa soră a Red Bull RB) au angajat (de la) Mercedes’, a precizat el.

„Am luat 220 de oameni, 220 de la HPP (High Performance Powertrains de la Mercedes AMG) la Red Bull Powertrains, aşa că atunci când vorbim de pierderea oamenilor, aş fi puţin mai îngrijorat de 220 decât poate de unul sau două CV-uri”, a adăugat Horner.

Red Bull îşi construieşte propriul grup motopropulsor pentru 2026, atunci când Formula 1 va trece printr-o schimbare majoră a regulilor de motorizare, cu o extindere importantă la fabrica sa de la Milton Keynes (Anglia).

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide