Connect with us

Alte Sporturi

„Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!”

„Ar fi o lovitură colosală! Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!

Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu. Mihai Stoica spune că nu s-ar bucura dacă Mircea Lucescu ar accepta oferta lui Dan Şucu şi ar veni la Rapid. Oficialul de la FCSB a spus că rivala din Giuleşti ar deveni o forţă cu Lucescu pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu încearcă să dea lovitura anului în fotbalul românesc. Vrea să îl convingă pe Mircea Lucescu să vină la Rapid. Tehnicianul român în vârstă de 79 de ani a avut o primă discuţie cu Şucu şi a anunţat că până pe 1 iunie nu va da niciun răspuns.

Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu

Ar fi o lovitură colosală pentru Rapid, dar și pentru fotbalul românesc. Nu m-aș bucura. Cu Mircea Lucescu, Rapid devine o forță mare. Nu ai alternativă la Mircea Lucescu, îți ridică nivelul clubului. Nu există un alt personaj în fotbalul românesc care să poată să îl înlocuiască.

Cele mai citite

Nu știu ce vrea Mircea Lucescu, dacă vrea să aducă un antrenor pe care să îl dirijeze, gen Măldărășanu, dau exemple, sau vrea să coboare în iarbă. Eu cred că Nea Mircea coboară în iarbă, e genul care acolo respiră.

Omul ăsta are o energie… vârsta e o minciună. Nu are cum, ai zice că are 50 de ani. Pentru un om normal e greu să țină pasul cu el, chiar dacă are aproape 79 de ani”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos!

Mircea Lucescu a transmis primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Cel mai longeviv antrenor român a fost sincer după terminarea discuțiilor cu cei doi.

Dan Șucu dorește să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid, într-o poziție de conducere a clubului. Totuși, „Il Luce” a făcut acum o declarație surprinzătoare, după discuția cu acționarul majoritar de la Rapid.

Mircea Lucescu a dezvăluit faptul că nu a discutat despre preluarea rapidului cu Dan Șucu și George Copos. Acesta a spus că a vorbit strict despre situația echipei din Giulești și că nu va lua nicio decizie până la data de 1 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am vorbit despre acest lucru! M-a rugat domnul Copos să am o întălnire pentru a discuta de situație. N-are nicio legătură cu ce vă gândiți voi că e. Toată lumea…

M-am dus la Gigi Becali când m-a rugat, m-am dus la Dinamo, toată lumea încearcă să se folosească de experiența mea pentru a îmbunătăți lucrurile. Am mâncat împreună. Cu sfaturi pot ajuta pe toată lumea. Până la 1 iulie nu iau nicio decizie, la revedere!”, a spus Mircea Lucescu.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide