Connect with us

Alte Sporturi

Ce spune Ioan Ovidiu Sabău despre strategia pe care o face cu Emil Boc: ”Doar atât am discutat cu dânsul”

Cel poreclit ”Moțul” a declarat că nu a existat în niciun moment vreo întâlnire între el și Emil Boc. Sabău a precizat că singurul dialog pe care l-a purtat cu primarul Clujului a fost prin mesaje atunci când edilul l-a felicitat după anumite rezultate, dar și în momentele dificile când a primit încurajări.

De asemenea, fostul mijlocaș al celor de la Brescia a explicat că strategia pentru următoarea perioadă o va face alături de Radu Constantea și Gabriel Giurgiu.

Ioan Ovidiu Sabău: ”Doar asta am discutat cu dânsul”

”Mă surprinde ceea ce s-a întâmplat. De când am venit aici n-am avut nicio întâlnire cu domnul Boc. Sper să nu greșesc, dar n-am vorbit niciodată cu dânsul la telefon. Doar mi-a trimis mesaje de felicitare atunci când am avut un joc bun sau când am fost pierdut mi-a scris pentru a mă încuraja (n.r. despre conversațiile cu Emil Boc).

În rest nu s-a întâmplat așa ceva. Strategia o fac la stadion cu Gabi Giurgiu și Radu Constantea. La ultima ședință n-am stabilit nimic legat de vreo plecare a vreunui jucător”, a spus Iaon Ovidiu Sabău la conferința de presă.

LPF a programat duelul dintre U Cluj și Oțelul

LPF a stabilit data și ora pentru meciul de baraj dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj, ce constă în calificarea pentru preliminariile Conference League.

”Meciul de baraj pentru dreptul de participare în cupele europene intercluburi, dintre Oțelul Galați și Universitatea Cluj, se va disputa duminică, 19 mai, cu începere de la ora 14:30.

Câștigătoarea va înfrunta echipa de pe locul al treilea din play-off, pe terenul acesteia, la o dată și oră care vor fi comunicate ulterior”, a transmis LPF, pe site-ul oficial.

Trupa condusă de Dorinel Munteanu nu a pierdut nicio confruntare cu U Cluj în 2024. Moldovenii s-au impus în play-out cu scorul de 1-0, în timp ce în semifinala Cupei Românâniei au câștigat cu 2-1.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide