Connect with us

Alte Sporturi

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România

Leonard Doroftei

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România. Fostul campion mondial la box a spus că a trebuit să plece din ţară pentru că avea nevoie de un „şoc”. Leonard Doroftei a plecat cu toată familia în Canada, după ce a fost nevoită să îşi închidă barul din Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei a revenit pentru câteva zile şi în România şi a făcut un anunţ major. Ia în calcul să revină definitiv în ţară, alături de familie.

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România

Aveam nevoie să mă trezesc, aveam nevoie de un șoc. Nu mi-au ajuns câți pumni am luat, mai trebuia un șoc. Am avut de ales între București și Canada și familia mea a ales Canada. Până la urmă a ieșit bine. Deocamdată suntem în prospect. Am venit să luăm o gură mare de aer din România„, a spus Leonard Doroftei pentru Antena 3 CNN.

Cele mai citite

Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani

Totuşi, Leonard Doroftei face un sacrificiu uriaş pentru a câştiga salariul: munceşte non-stop. Leonard Doroftei locuieşte în Canada cu soţia, cu cei doi băiaţi şi cu unica sa fiică, superba Vanessa. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA FIICĂ A LUI LEONARD DOROFTEI)

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3400-4000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât.

Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a spus Doroftei, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide