Connect with us

Alte Sporturi

Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el”

Purtând un hanorac roşu cu cuvintele „I’ll Never Walk Alone” pe spate, Klopp i-a delectat pe fanii de acasă cu cântecul „Arne Slot, la la la la la la la” – pe ritmurile piesei „Live is Life” a trupei austriece Opus.

Slot, care antrenează echipa olandeză Feyenoord din 2021, a declarat vineri că va fi următorul tehnician al formaţiei Liverpool. Cele două cluburi nu au confirmat oficial numirea.

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton.

„Să-l primiţi pe noul antrenor aşa cum m-aţi primit pe mine”, a spus Klopp la microfon, în timp ce fanii lui Liverpool scandau cântecul lui Arne Slot.

„Continuaţi să credeţi şi să împingeţi echipa … Sunt unul dintre voi acum. Vă iubesc nespus de mult.”

Slot şi-a încheiat perioada petrecută la Feyenoord conducând echipa la o victorie cu 4-0 în faţa echipei Excelsior, duminică, în campionatul olandez.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide