Connect with us

Alte Sporturi

Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat”

Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat

Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă

Răzvan Lucescu, în timpu unui meci – Profimedia Images

Răzvan Lucescu a avut o serie de declaraţii incendiare la conferinţa de presă. Antrenorul român nu a uitat de titlul pe care PAOK l-a pierdut cu mare scandal, în 2018, în faţa rivalei AEK, şi susţine că el, de fapt, şi-a adjudecat trei titluri în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a reuşit o performanţă uimitoare, ţinând cont că, pentru al patrulea titlu din istoria lui PAOK, echipa din Salonic a trebuit să le bată, în decurs de o săptămână, pe Olympiacos, Panathinaikos şi Aris, meciuri câştigate live în AntenaPLAY.

Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă

„Îmi pare rău să vă spun asta, dar acesta este al treilea titlu al meu cu PAOK. Două sunt oficiale şi unul a fost furat şi dat echipei din Atena.

Cele mai citite

Asta e treaba noastră, îmi aduc aminte foarte bine ce s-a întâmplat. Pe al doilea, cel oficial, nu au putut să ni-l mai ia”, a spus Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK

Răzvan Lucescu a avut prima reacţie după titlul uriaş câştigat cu PAOK, al patrulea din istoria clubului şi al doilea pentru român în Grecia. Răzvan i-a dedicat titlul patronului Ivan Savvidis, după victoria de pe terenul rivalei Aris, 2-1,

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.

Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Lucescu.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide