Connect with us

Alte Sporturi

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

A semnat pe doi ani. Poate pleca când vrea el. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi. Toți banii pe care i-a încasat.

Nu i-am pus clauză de un milion de euro, ci doar dă banii înapoi. Dacă vrea să plece și o echipă îi dă două milioane de euro salariu, dă și tu 600.000, 700.000”, a mai spus patronul campioanei.

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor!

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Patronul de la FCSB și-a dezvăluit planul, înainte de returul cu Sparta Praga.

Becali este deja cunoscut în fotbalul românesc pentru faptul că le oferă salarii importante jucătorilor, peste media din Liga 1. Acum însă, patronul a anunțat că fotbaliștii săi își pot mări, considerabil, veniturile.

Patronul de la FCSB a spus că salariile jucătorilor săi vor crește, în cazul în care vor face performanțe pe plan european.

Astfel, pentru o calificare în Liga Campionilor, Gigi Becali le-a promis acoestora salarii în jurul sumelor de 250 – 400.000 de euro pe an, sume uriașe pentru fotbalul românesc.

„Au în contract prime. Numai că dacă… voiam ca după meciul ăsta, dacă îl câştigam, să reînnoiesc contractele. Cine are 11-12.000 (n.r. de euro pe lună) îi fac 15.000.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide