Connect with us

Alte Sporturi

Adi Păun, după înfrângerea suferită de CFR Cluj: ”Nu e plăcut deloc”. Ce a spus Sava despre plecarea din Gruia

Derby-ul dintre CFR și U Cluj, din etapa a 4-a a Superligii, s-a încheiat în favoarea echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău, 3-2. Adi Păun a deschis scorul în minutul 24, însă Lucas Masoero a egalat în minutul 59. Avantajul oaspeților a fost dublat grație golului înscris de Dan Nistor din penalty. Peter Michael a restabilit egalitatea trei minute mai târziu, însă tabela de marcaj a fost închisă de Ovidiu Popescu, în minutul 77.

Adi Păun: ”Știu ce înseamnă un derby, din păcate în această seară nu am putut să câștigăm”

La finalul meciului, Adi Păun a vorbit despre prestația echipei sale. Jucătorul s-a arătat dezamăgit de rezultatul înregistrat în derby și a oferit câteva detalii despre Maccabi Petach Tikva, echipa cu care se va lupta CFR în Europa.

”De la 14 ani sunt (n.r. la CFR Cluj), am crescut aici, știu ce însemna un derby, din păcate în această seară nu am putut să câștigăm, îmi era dor de un derby, n-am mai jucat de 8 ani, îmi pare rău pentru suporteri, pentru familii. În a doua repriză am controlat mai bine, este frustrat, sunt supărat, când pierzi nu e plăcut deloc.

2 -1 pentru CFR era când am ieșit eu. Păcat că am pierdut, cred că un punct merităm și noi în această seară, îmi pare rău pentru suporteri, cum am spus. Urmează Europa…ne concentrăm, am jucat împotriva lor (n.r. celor de la Maccabi Petach Tikva) un sezon, în Israel, sunt câștigătorii Cupei, li s-a schimbat antrenorul, au plecat și câțiva jucători, e o echipa arțăgoasă și sigur vom analiză și la ora meciului vom știi ce să facem”, a spus Păun, la finalul meciului.

Foto 1/2

Sava: ”Ne gândim la meciul de joi, să ne calificăm”

Răzvan Sava, portarul celor de la CFR Cluj, nu s-a arătat încântat de rezultat.

”E frustrant (n.r. că au primit 9 goluri în 4 etape), încercăm să mai rezolvăm, sper să nu mai luăm atâtea goluri. Trebuie să avem un moral bun, să ne gândim la meciul de joi, să ne calificăm. (n.r. Ești foarte aproape de plecarea de la CFR?) Momentan nu știu nimic, vorbiți cu clubul, eu nu știu nimic”, a declarat Răzvan Sava.

Echipe de start:

  • CFR Cluj: Sava – Thaqi, Graovac, M. Ilie, Simao Rocha – Artean, K. Keita, Fică – Postolachi, L. Munteanu, Ad. Păun
  • Universitatea Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, Cristea, Chipciu – Bic, O. Popescu – Rață, Nistor, Thiam – Blănuță

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide