Connect with us

Alte Sporturi

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce sorții au decis că FCSB se poate duela cu Sparta Praga în preliminariile UCL

  • SuperLiga: Gloria Buzău – Sepsi, luni, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul – Farul, luni, 22:00, DGS 1

Roș-albaștrii trebuie să treacă mai întâi de Maccabi Tel Aviv, pentru ca după aceea să lupte cu învingătoarea din dubla Shamrock Rovers (Irlanda) – Sparta Praga (Cehia) pentru accederea în play-off-uul UCL.

Gigi Becali: ”Să vedem mai întâi ce facem cu Maccabi”

Gigi Becali (66 de ani) a aflat cu cine ar putea juca FCSB, dacă-i va elimina pe israelieni, dar a păstrat un ton moderat.

”Stați așa, să vedem mai întâi ce facem cu Maccabi. Să nu punem căruța înaintea cailor. Până la turul trei, noi avem acum în față o dublă cu israelienii, pe care trebuie să o tratăm foarte serios.

Adevărat, am aflat cu cine am putea juca mai departe, dar nu are rost să vorbim acum prea multe. Doar tragerea la sorți de Liga Campionilor m-a interesat, pentru că eu mă gândesc doar la Liga Campionilor. În rest, nici nu știu, nu mă interesează”, a spus Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

”E mai ușor cu ăia, decât cu Maccabi”

Din ”dubla” Shamrock Rovers – Sparta Praga, cehii sunt mari favoriți, dar Becali nu se teme foarte tare de fosta echipă a lui Nicolae Stanciu și a lui Florin Niță. 

”Vorbim ipotetic acum, pentru că noi nu am jucat cu Maccabi. Dacă vom trece de israelieni vom face un pas mare spre Liga Campionilor. Pentru că Sparta Praga nu este de nivelul lui Maccabi. Așa zice lumea. E mai ușor cu ăia.

Eu vreau doar Liga Campionilor”, a mai spus Gigi Becali.

În cazul în care va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, campioana României va juca împotriva câștigătoarei dintre Panevezys (Lituania) și Jagellonia (Polonia) în turul trei preliminar UEFA Europa League. FCSB ar juca manșa tur în deplasare.

Etichete: gigi becali , sparta praga , maccabi tel aviv , fcsb adversare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide