Connect with us

Alte Sporturi

Toni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

Toni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

Toni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: “Putem fi mândri”!

Toni Kroos, după ultimul meci din cariera de fotbalist / Profimedia Images

Toni Kroos a oferit prima reacţie după ultimul lui meci din carieră. Kroos a fost şi ultimul jucător german care a atins balonul în sfertul de finală pierdut cu Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kroos a executat o lovitură liberă la ultima fază a meciului, iar portarul Unai Simon a prins cu lejeritate balonul.

Toni Kroos, prima reacţie după ultimul lui meci din carieră: „Putem fi mândri”! A rămas minute bune pe teren după ultimul fluier!

Toni Kroos a avut nevoie de mai multe minute pentru a părăsi terenul de joc după ultimul fluier al centralului Anthony Taylor.

Nacho, Carvajal, Joselu, Muller, dar şi adversarul Aymeric Laporte au mers să îl îmbrăţişeze pe Toni Kroos după ultimul meci din cariera jucătorului german.

A fost un meci în care am dat tot ce am avut. Am fost aproape. Asta face înfrângerea și mai amară.

Reclamă 4

(n.r: dacă este dezamăgit că îşi încheie cariera) În acest moment, ieșirea din turneu este cea mai mare îngrijorare. Aveam un obiectiv mare împreună. Acum, visul nostru s-a spulberat, chiar dacă vom realiza că am avut un turneu bun. Putem fi mândri”, a declarat, după meci, Toni Kroos, citat de bild.de.

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024, de către Spania. Ţara gazdă a fost învinsă de iberici, scor 1-2, în sferturile Campionatului European.

Toni Kroos a bifat astfel ultimul său meci din carieră. Acesta a anunţat deja că se va retrage în această vară, EURO 2024 fiind ultima competiţie la care a participat.

Toni Kroos a fost integralist în toate meciurile Germaniei, de la EURO 2024. În duelul cu Spania, mijlocaşul german a avut o evoluţie modestă, fiind în centrul atenţiei în primele minute ale partidei.

Concret, în minutul cinci, Kroos l-a faultat extrem de dur pe Pedri. Germanul nu a văzut nici măcar cartonaşul galben, deşi mijlocaşul spaniol s-a accidentat şi fost înlocuit de Dani Olmo.

Schimbarea s-a dovedit a fi una inspirată, Dani Olmo reuşind să deschidă scorul. Acesta a marcat în minutul 51. Florian Wirtz a restabilit egalitatea în minutul 89, iar Mikel Merino a marcat golul victoriei Spaniei în minutul 119.

Toni Kroos a cucerit 28 de trofee în carieră. Printre acestea, o Cupă Mondială şi 6 Ligi ale Campionilor!

Toni Kroos şi-a încheiat astfel o carieră impresionantă. Mijlocaşul german a fost surprins extrem de emoţionat la finalul meciului cu Spania, prăbuşindu-se pe teren, imediat după fluierul final.

Toni Kroos a adunat 112 de meciuri la echipa națională a Germaniei, în care a reușit să marcheze 17 goluri. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora suma de 80 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, Toni Kroos a cucerit nu mai puţin 28 de trofee, printre care o Cupă Mondială şi şase trofee Champions League.

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani

Ajuns la 34 de ani, Toni Kroos a luat decizia de a se retrage, chiar dacă foarte mulţi oameni sunt de părere că ar fi putut să mai joace câţiva ani la cel mai înalt nivel.

Mijlocaşul german este de acord cu acest lucru, dar nu şi-a dorit să ajungă în postura în care să joace prea mult şi lumea să se întrebe de ce mai continuă, fiind de părere că acesta este cel mai bun moment.

Când începi să joci fotbal la 6 ani și o faci până la 34, este o decizie foarte grea. Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme câțiva ani și poate așa e.

Dar nu vreau să ajung în situația în care oamenii să spună ‘Pfff, de ce mai joacă?’. Așa că am ales cel mai bun moment, iar acela este acum”, a declarat Toni Kroos, potrivit givemesport.com.

 

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide