Connect with us

Alte Sporturi

Eroul FCSB-ului cu Valencia nu se mai ferește de cuvinte. Ce a spus despre Steaua

  • Premier League: Man. City – West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid – FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Andrei Cristea, despre războiul purtat pentru numele Steaua. ”Trebuie să faci bani din orice”

Actualul antrenor al celor de la SC Popești Leordeni, echipă din Liga 3, a spus că pentru el este foarte limpede care dintre cele două entități reprezintă adevărata Steaua. Cristea a spus, concret, că echipa din SuperLiga este echipa care contează.

În plus, Cristea mai consideră că războiul dintre cele două entități are o miză financiară uriașă.

”Îți spun sincer, pentru mine contează foarte puțin aceste discuții. Deoarece, pentru mine, adevărata Steaua este cea a domnului Becali. Și am spus-o întotdeauna, fără dar și poate.

Este o diferență doar de nume, de nuanță, ceea ce simțim noi ca jucători, ca antrenori. Ceea ce se întâmplă din punct de vedere administrativ a explicat foarte bine domnul Pușcaș. Probabil, a fost o neglijență în anii respectivi, și acum s-a speculat foarte mult.

Și asta deoarece în momentul de față trebuie să faci bani din orice și să profiți de anumite aspecte”, a spus Cristea, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Pentru mine, puțin contează că e FCSB, că e CSA Steaua”

Cristea a mai precizat că un alt arument în favoarea celor de la FCSB este dat de numărul mare de susținători pe care-l are echipa.

”Nu mai au numele Steaua, dar coeficientul rămâne același. Ei, la UEFA, sunt trecuți câștigători ai Cupei Campionilor Europeni.

Pentru mine, puțin contează că e FCSB, că e CSA Steaua.

Important este că echipa din prima ligă este continuatoarea și că are parte de susținerea celor mai mulți suporteri”, a mai spus Cristea.

Lansat la FCM BacăuAndrei Cristea a evoluat atât pentru Steaua, actuala FCSB (2004-2006), cât și pentru Dinamo (2008, 2009-2010, 2012-2013), iar atacantul spune că are inima împărțită când vine vorba de cele două echipe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Andrei Cristea, antrenor la Popești Leordeni, în Liga 3

Andrei Cristea este acum antrenor la SC POpești Leordeni, din decembrie 2023. Cu fostul atacant la timonă, ilfovenii se află în lupta pentru promovarea în Liga 2. Popești Leordeni a încheiat sezonul regulat din Liga 3 pe locul secund în Seria 4, doar sub CS Dinamo, la patru puncte de echipa Ministerului de Interne.

În play-off, cu o etapă înainte de final, echipa lui Andrei Cristea ocupă locul 3, cu 45 de puncte, două sub CS Blejoi și 11 sub CS Dinamo. Pentru a prinde locul 2 și implicit prezența la primul baraj, ilfovenii trebuie să o învingă pe SCM Dunărea Giurgiu în ultima rundă, iar CS Blejoi să piardă acasă cu Dinamo.

Etichete: andrei cristea , marca steaua , andrei cristea fcsb , andrei cristea valencia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide