Connect with us

Alte Sporturi

A decis! Thiago Silva a ales clubul la care va juca după ”era Chelsea”

  • admin

  • SuperLiga: VoluntariFCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: BotoșaniDinamo, marți, 19:30, DGS 1

Brazilianul legitimat la Chelsea încă din vara anului 2020 își va termina contractul cu formația din Premier League la sfârșitul acestui sezon și, se pare, că deja și-a ales viitoarea destinație, care va fi departe de ”Bătrânul Continent”. 

Thiago Silva va ajunge în Brazilia la Fluminense

Potrivit jurnalistului Nizaar Kinsella de la Evening Standard, după ce-și va termina contractul cu Chelsea, Thiago Silva va semna cu Fluminense, formația din prima ligă din Brazilia la care stoperul și-a început cariera de jucător profesionist (în anul 2002). 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Thiago Silva a mai jucat în două perioade diferite pentru Fluminense în cariera sa (ianuarie 2006 – decembrie 2006 și ianuarie 2007 – ianuarie 2009) și a adunat 97 de prezențe pentru această formație, a marcat 9 goluri și a furnizat 4 assist-uri. 

În acest sezon, în tricoul lui Chelsea, în ciuda vârstei înaintate și a conflicului pe care l-a avut cu antrenorul Mauricio Pochettino, stoperul sud-american a evoluat în 32 de partide pentru ”The Blues”, în toate competițiile, și a marcat 4 goluri. 

  • două milioane de euro este cota de piață a lui Thiago Silva, potrivit Transfermarkt 
  • Thiago Silva a ajuns la Chelsea, liber de contract, de la Paris Saint-Germain în vara anului 2020

Potrivit mai multor informații din presa engleză, Chelsea s-ar fi pregătit deja de o eventuală despărțire de Thiago Silva, astfel că londonezii i-au găsit deja un înlocuitor brazilianului

Astfel, potrivit The Sun, Chelsea și l-ar dori în locul lui Thiago Silva pe Antonio Silva (20 de ani), fundașul central al Benficăi Lisabona. În contractul său cu formația din Portugalia, stoperul are stipulată o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, care poate fi achitată de londonezi în orice moment. 

Etichete: chelsea , thiago silva , fluminense


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide