Connect with us

Alte Sporturi

Claudiu Petrila a vorbit despre derby-ul cu FCSB, imediat după 5-0 cu Farul: ”Suntem pregătiți”

  • admin

  • UCL: MilanBrugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real MadridBorussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Golurile din această partidă au fost marcate de Andrei Borza (minutul 13), Claudiu Petrila (minutul 30), Alexandru Pașcanu (minutul 40) și Alexandru Dobre (minutul 72). 

Claudiu Petrila: ”Sperăm că nu am marcat prea multe goluri cu Farul și să uităm să dăm la derby-ul cu FCSB”

La scurt timp după finalul partidei, Claudiu Petrila (23 de ani, mijlocașul care a marcat un gol în poarta dobrogenilor), a spus că și-a dorit foarte mult să obțină victoria în fața Farului pentru a-i face fericiți pe fanii ”alb-vișinii”, care în ultima vreme nu s-au mai bucurat de un succes obținut în Giulești. 

De asemenea, atacantul lateral a mărturisit că speră ca echipa sa să mai fi păstrat goluri pentru derby-ul cu FCSB din următoarea etapă de campionat (meci programat pe 27 octombrie, duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1). 

”O victorie mare, importantă. Sperăm că nu am marcat prea multe goluri astăzi (21 octombrie) și să uităm să dăm la derby-ul cu FCSB. Cred că după mult timp am simțit și noi că avem forță, că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă.

Se pare că ne simțim bine în sistemul acesta (3-4-3), avem mai multe unghiuri de pase, dar cu siguranță mai avem de muncit la unele chestii. Motivația era la cel ami înalt nivel, pentru că era o presiune pe noi că nu am mai câștigat acasă de foarte mult timp. Voiam să-i facem fericiți pe fani.

(n.r. v-a prins bine ședința cu domnul Șucu?) Se pare că am fost mai închegați, că am alergat mai mult unul după altul. (n.r. cum sunt noii colegi: Dobre, N’Jie, Boupendza) Cred că este exact ce ne lipsea. Avem mai multă forță în atac, se vede că au multă experiență în spate.

Suntem pregătiți pentru derby (n.r. cu FCSB). După mult timp am reușit să câștigăm și să cântăm alături de ei. Nu trebuie să ne îmbărăm cu apă rece, este doar o victorie”, a spus Petrila la finalul partidei. 

În urma acestui rezultat, Rapid se află pe locul al 10-lea al ierarhiei, cu 16 puncte, în timp ce Farul ocupă poziția a 12-a a clasamentului, cu 13 puncte. 

Clasamentul SuperLigii

clasamentul superligii
Clasamentul SuperLigii, după Rapid – Farul 5-0 / Foto: Digi Sport

VIDEO Rezumat Rapid – Farul Constanța, scor 5-0 

Etichete: rapid , superliga , farul , claudiu petrila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide