Connect with us

Alte Sporturi

Surpriză! Suma pentru care Rayo Vallecano spune “DA” pe loc pentru transferul lui Andrei Rațiu

  • admin

  • SuperLiga: Univ. Craiova – Botoșani, duminică, 16:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo – FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Internaționalul român a devenit titular și mai multe echipe sunt interesate de serviciile sale, iar între timp Rayo Vallecano și-a făcut planul în privința sa. 

Presa din Spania anunță că Andrei Rațiu costă doar 5 milioane de euro

Recent, în presa spaniolă s-a scris că Rațiu are o clauză de 25 de milioane de euro și că echipa sa n-ar fi dispusă să îi dea drumul decât pentru această sumă. 

Însă, la finalul acestei săptămâni, cei de la El Gol Digital au susținut că prețul lui Rațiu ar fi, de fapt, de doar 5 milioane de euro! O sumă mult mai realistă, având în vedere că e cotat la 4 milioane pe site-ul de specialitate Transfermarkt. 

Cei de la Rayo consideră cele 5 milioane o sumă corectă și ar însemna un profit semnificativ, având în vedere că l-au cumpărat cu doar 500.000 de euro în vara anului 2023.

De menționat e că Villarreal va primi jumătate din suma unui eventual transfer, deoarece deține 50% din drepturile federative ale celui poreclit “Sonic”.

Sursa citată și-a exprimat părerea că cele 5 milioane de euro reprezintă o sumă relativ ieftină, așa că eventualele oferte ar putea fi făcute în săptămânile următoare. 

Citește și: 

Andrei Rațiu și Rayo Vallecano au meci duminică

Între timp, Rațiu este așteptat să fie titular pentru Rayo Vallecano și la meciul cu Mallorca. Fundașul dreapta a fost inclus în echipele probabile de către cei de la Sports Mole, pe postul său preferat.

  • Meciul Mallorca – Rayo Vallecano se joacă de la ora 15:00 și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, site-ul digisport.ro și aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații DIGI România. 

Etichete: atletico , villarreal , rayo vallecano , andrei ratiu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide