Connect with us

Alte Sporturi

Anunțul lui Zeljko Kopic, înainte de Dinamo – FCSB: ”S-a alăturat echipei”

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

  • Partida dintre cele două formații este programată pe 20 octombrie (duminică), de la 21:00, în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor putea urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

În ultimele etape de campionat, Zeljko Kopic (47 de ani), antrenorul lui Dinamo, a acuzat mai multe probleme de efectiv fie din cauza accidentărilor, fie din cea a suspendărilor care au survenit. 

Însă, cu câteva zile înaintea derby-ului cu FCSB, situația ”Câinilor Roșii” se pare că este pe cale să se îmbunătățească semnificativ. 

Zeljko Kopic: ”Selmani și Abdallah au jucat deja 45 de minute în amical. Cîrjan ar trebui să fie gata și el”

Zeljko Kopic a dezvăluit că Astrit Selmani (27 de ani), Hakim Abdallah (26 de ani) și Cătălin Cîrjan (21 de ani), trei dintre titularii lui Dinamo din acest start de sezon, sunt pe cale să devină apți 100% din punct de vedere fizic pentru derby-ul cu FCSB. 

De asemenea, antrenorul ”Câinilor”, a spus că și fundașul central Josue Homawoo (26 de ani) a revenit la antrenamente alături de coechipieri după accidentarea suferită în urmă cu o lună la echipa națională (Togo). 

”Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători, pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă și vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi (n.r. miercuri, 16 octombrie), Roșca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri.

Selmani și Hakim (n.r. Abdallah) au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă (n.r. cu Metaloglobus, scor 3-3, jucat pe 12 octombrie). Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a spus Kopic la Radio Dinamo 1948.

Cum ar putea arăta primul 11 al lui Dinamo în derby-ul cu FCSB: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic

Clasamentul SuperLigii. Dinamo, pe 5 / FCSB, pe 7

Screenshot 2024-10-06 230322
Clasament SuperLiga / Captură Digi Sport

VIDEO Rezumat Dinamo – FCSB 0-1. Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe

Etichete: dinamo , fcsb , zeljko kopic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide