Connect with us

Alte Sporturi

„Numai un dereglat poate să facă asta” Mihai Stoica i-a făcut praf pe suporterii rapidişti care l-au înjurat pe Octavian Popescu!

Selecţionerul naţionalei U21 a declarat la conferinţa de presă că a crezut, iniţial, că atacantul Louis Munteanu a decedat, în urma intrării violente a lui Luca Jaquez.

În primul moment, credeţi-mă, am crezut că a murit Louis… Doamne-fereşte! Eu din unghiul în care eram am văzut că a primit o talpă cu crampoane direct în gât. Şi am crezut că s-a dus… apoi am văzut că mişcă şi că arbitrul scoate cartonaşul galben.

În secunda aia m-am gândit la jucător, dar şi la un episod de la meciul tur din Elveţia, când am primit golul de 2-2, după un ofsaid de trei metri şi fault. Pentru că noi eram calificaţi de mult (n.r. cu acea victorie)”, a declarat Daniel Pancu la conferinţa de presă.

Anterior, Daniel Pancu îşi explicase ieşirea prin faptul că a crezut că Luca Jaquez, jucătorul care a intrat brutal la Louis Munteanu, nu va fi eliminat. Jaquez a văzut, în cele din urmă, cartonaşul roşu. Imediat după intrare, Daniel Pancu a intrat pe teren şi a fost eliminat de central. Venit de pe bancă, Vladislav Blănuţă a văzut şi el cartonaşul roşu, după scandalul uriaş.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide