Connect with us

Alte Sporturi

Alexandru Musi a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a spus că e gras şi că l-a „tras de şunci” în avion

Alexandru Musi a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a spus că e gras şi că l-a „tras de şunci” în avion. Musi este convocat la naţionala U20 a României, iar selecţionerul Costin Curlea a spus că a slăbit 2 kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Musi a intrat în gura lui Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a observat că este gras. În avion cu care echipa şi Becali au venti de la Salonic, Musi a fost băgat în şedinţă de Gigi Becali. Patronul campioanei a dezvăluit că l-a tras de „şunci” pe Musi şi i-a transmis că trebuie să slăbească.

Alexandru Musi a rupt tăcerea după ce Gigi Becali a spus că e gras şi că l-a „tras de şunci” în avion

Nu pot să spun că este greu, dar am trecut printr-o perioadă mai dificilă, am avut şi o accidentare mai gravă care m-a ţinut o lună şi jumătate în afara terenului. Sper să intru şi eu mai repede. Eu încerc să îmi fac treaba, este patron şi poate să vorbească. Încerc să îmi fac treaba pe teren şi atâta tot. Nu mă deranjează„, a spus Musi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Alexandru Musi

Alexandru Musi (20 de ani) a devenit şi el ţinta patronului campioanei României. Gigi Becali a dezvăluit că l-a certat pe tânărul său jucător, care e eligibil pentru regula U21. Musi a jucat 7 meciuri în acest sezon pentru FCSB şi a marcat un gol.

Pe Musi l-am tras de șunci de la burtă, cum l-a tras Dorinel Munteanu pe ăla de tricou. Păi, ce e asta, mă? I-am zis și lui MM: ‘Voi nu-l vedeți?’. Că eu îl vedeam pe teren. Nu știu câte kilograme are, nu stau eu de asta acum, dar i-am dat exemplul lui Tănase”, a spus Gigi Becali la Palat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide