Connect with us

Alte Sporturi

S-a luat după Nicolae Dobrin! Fotbalistul care a marcat un hat-trick beat, la primul meci ca titular: ”Încă duhneam a alcool!”

Jucător al celor de la Arsenal în perioada 2001-2005, timp în care a fost împrumutat la mai multe formații, Jermaine Pennant a dezvăluit unul dintre incidentele prin care a trecut în perioada petrecută la Londra.

Jermaine Pennant, marcatorul unuia dintre cele mai rapide penalty-uri din Premier League

După ce a petrecut și băut până dimineață, Jermaine Pennant a fost ales de antrenorul Arsene Wenger printre titulari pentru confruntarea pe care “tunarii” aveau să o dispute.

Jermaine Pennant, fost jucător Arsenal

Deși a jucat mahmur, aripa dreapta a marcat un hat-trick în doar zece minute, triplă care este încă una dintre cele mai rapide din istoria Premier League.

”Dormisem trei ore și încă duhneam a alcool. Deodată, Wenger a citit echipa și a spus numele meu. Am ieșit cu o seară înainte și chiar am petrecut mult, pentru că nu credeam că voi juca, nu luam în calcul că o să joc titular.

Nu am început niciodată o partidă pentru Arsenal și nu credeam că asta se va întâmpla, mai ales când în lot erau Robert Pires, Freddie Ljungberg sau Ray Parlour. Eram sigur că o să stau pe bancă.

”Am făcut tot ce mi-a stat în putință să nu mă fac de rușine”

M-am gândit: ‘La naiba!’, fusesem la o petrecere a FHM (n.r. For Him Magazine, o revistă britanică) și am ajuns acasă în jur de ora șase dimineața. Nu mi-a venit să cred când am văzut că numele meu apare în formula de start!

Eram încă foarte mahmur când jucam și am făcut practic tot ce mi-a stat în putință pentru a nu mă face de rușine. Mă simțeam atât de rău, încât încă mai simțeam vodka cum mi se învârte prin stomac. Și, în plus, se simțea și în respirație”, a declarat Jermaine Pennant, conform Givemesport.

GALERIE FOTO | Fosta iubită a lui Jermaine Pennant, Jennifer Metcalfe, o actriță celebră

Jennifer Metcalfe, fosta iubită a lui Jermaine Pennant

Nicolae Dobrin a marcat patru goluri deși era mahmur

Ilie Dobre, renumit comentator sportiv, a povestit unul dintre momentele în care Nicolae Dobrin a trecut printr-o situație asemănător, atunci când evolua pentru FC Argeș.

”Dobrin a dispărut. Meciul era duminică şi a fost găsit sâmbătă noaptea. L-a căutat în tot județul, cu toată poliţia, nu l-au găsit. L-au găsit pe lângă Curtea de Argeş, Gicu era mahmur.

Gicu nu bea mult, dar probabil obosit… în fine, nici nu stătea în picioare. Pentru a compromite, l-au luat de mâini şi l-au dus până în buza stadionului şi i-au dat drumul. Ştiţi cum a jucat, deşi până atunci nu se ţinea pe picioare? Genial, a dat patru goluri, FC Argeş a bătut cu 6-1. I-a driblat şi cu spatele, uluitor, am fost la meciul ăla.

Nici prin cap nu mi-a trecut că era mahmur, am aflat ulterior. După mine, Dobrin e cel mai talentat (n.r. jucător român din istorie), e geniu”, spunea Ilie Dobre, pentru Orange Sport.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide