Connect with us

Alte Sporturi

Momentul în care Ciprian Tătărușanu s-a dus direct la Gigi Becali, după ce a auzit ce a spus: ”Reziliem contractul acum!”

  • admin

  • Fotbal U20: România – Elveția, luni, 19:00, DGS 1

  • Nations League: Belgia – Franța, luni, 21:45, DGS 1

Se întâmpla la începutul anului 2012, după ”dubla” FCSB-ului cu Twente din șaisprezecimile Europa League. Ciprian Tătărușanu a gafat, iar Gigi Becali spunea ”nu va mai apăra niciodată la FCSB”.

Enervat de declarația lui Gigi Becali, Ciprian Tătărușanu s-a dus să-i ceară rezilierea contractului

Ciprian Tătărușanu a fost enervat peste măsură de spusele lui Gigi Becali și s-a dus la el să-i ceară rezilierea contractului. În cele din urmă, așa cum a făcut și în multe alte rânduri, Gigi Becali a revenit asupra deciziei.

M-am supărat, e normal. Sunt o persoană care poate să înghită multe, dar și eu am părinți, care au văzut declarațiile lui, și e normal că s-au îngrijorat: ‘Ce s-a întâmplat, Ciprian? Te-a dat afară?’. E firesc, e viitorul copilului lor. A fost prima oară când am cerut să vorbesc cu Gigi Becali.

M-am dus la palat și l-am întrebat de ce a făcut acele declarații. OK, am greșit la un gol, se poate întâmpla, dar asta nu înseamnă că nu mă antrenez sau că nu sunt profesionist. I-am spus: ‘Dacă dumneavoastră credeți că nu mai vreți să joc pentru echipă, reziliem contractul acum și mergem pe drumuri diferite’. ‘A, nu, tată, nu, nu merge așa’. ‘Păi, OK, nu mă mai vreți la echipă sau…’.

Și mi-a zis că a spus acele lucruri la cald, că s-a enervat după meci și că anumite persoane i-au spus niște lucruri care l-au influențat, și care erau total neadevărate. În final, situația a revenit la normal”, a declarat Ciprian Tătărușanu, la podcastul ”2 la 1”.

Ciprian Tătărușanu s-a retras

După momentul tensionat, Ciprian Tătărușanu a rămas titularul din poarta FCSB-ului și avea să devină unul dintre cei mai importanți ai echipei care a câștigat două titluri consecutive, a jucat în optimile Europa League și s-a calificat în grupele UEFA Champions League.

Ciprian Tătărușanu a plecat în 2014 de la FCSB, liber de contract, și au urmat experiențe la Fiorentina, Nantes, Lyon, AC Milan și Abha. În această vară, s-a retras din activitate.

Etichete: ciprian tatarusanu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide