Connect with us

Alte Sporturi

Cum a fost convins David De Gea să semneze cu Fiorentina! Adrian Mutu face dezvăluiri despre clubul cu care a scris istorie

Ei au în bază un mic spital cu toate aparatele de care au nevoie, chiar și cele pentru RMN. Când eram la Rapid, un jucător așteptă câteva zile până să facă acest lucru. Acolo, îl au direct în bază. Un aparat de genul este câteva sute de mii de euro. Au dentist în bază. Un lucru pe care nu l-am mai văzut până acum.

Au chiar și frizerie. Arată fix ca o frizerie normală.  Au două structuri cu hotel și restaurant pentru echipa mare. În cealaltă parte au o zonă specială cu bar, unde jucătorii pot face un grătar. Nu te vede nimeni, poți veni liniștit cu cine vrei. Au croitorie, au școală unde jucătorii merg să învețe limba italiană. Totul este inclus în contract. Tu nu ai nevoie de nimic ca jucător. Orice problemă ai, găsești acolo tot”,  a mai spus „Briliantul”.

Se pare că Fiorentina a investit mai bine de 130 de milioane de euro în baza sportivă. Adrian Mutu a rămas de-a dreptu impresionat când a văzut ce au construit italienii în ultimul deceniu.

„Eu nu rămân impresionat așa ușor, pentru că am văzut multe baze cu multe condiții. Dar acolo chiar am rămas cu gura căscată. Ai orice în baza aceea. Intri și nu mai ieși. Sunt jucători care trăiesc în bază.

Nu și-au luat locuințe, pentru că au acolo tot 24 din 24. Bucătar, nutriționist, tot. Au și biserică. Pe acolo mergi cu mașinuța de golf, atât de mare e. Au investit peste 130 de milioane de euro. 

În sala de sport, care are peste 1000 de metri pătrați, au toate aparatele. Pentru transformare fizică, pentru orice. Sunt puse frumos peste tot. Au tot felul de încăperi care le verifică spre exemplu explozia și multe altele. Ei vizita medicală o fac în cadrul bazei. Au tot acolo”, a mai spus Adi Mutu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide