Connect with us

Alte Sporturi

A jucat pentru FCSB, Dinamo și CFR, iar acum se antrenează cu o echipă din Liga a 3-a

  • admin

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: BosniaGermania, vineri, 21:45, DGS 1

Portarul  a jucat ultimul meci oficial în august 2022 și la finalul stagiunii trecute a decis să își rezilieze contractul cu ardelenii.

Cristi Bălgrădean se antrenează cu Sănătatea Cluj, formație din Liga a 3-a

Bălgrădean, care a câștigat două trofee de campion al României cu CFR Cluj, se antrenează cu Sănătatea Cluj, formație din Liga a 3-a care este antrenată de Vasile Miriuță, pentru că din iarnă își dorește să revină la o echipă importantă.

Totuși, Bălgrădean nu ia în calcul să semneze cu o echipă din al treilea eșalon fotbalist din România și speră să prindă un contract în SuperLigă și deja și-a făcut planul.

”Mai fac față cel puțin două sezoane în Superliga”, a spus Cristi Bălgrădean, potrivit prosport.ro.

  • Cristian Bălgrădean are în palmares două campionate cu CFR Cluj (2021, 2022), două Cupe ale României, cu Dinamo (2012) și FCSB (2020) și două Supercupe, cu Dinamo (2013) și cu CFR Cluj (2021).

Cristi Bălgrădean a rupt tăcerea după plecarea de la CFR Cluj și a spus că s-a simțit mereu cu ”sabia deasupra capului”

Eram prin februarie, martie, iar contractul meu expira în iunie. A doua zi după discuție am prelungit contractul cu CFR Cluj pe încă doi ani. Numai că după episodul ăla parcă am simțit că se aștepta ca la cea mai mică greșeală să fiu scos. Tot timpul parcă am jucat cu sabia deasupra capului.

Și la prima greșeală m-au scos din poartă. Antrenor era Dan Petrescu. Cred că după ce am semnat prelungirea contractului am mai jucat o lună și jumătate, apoi am fost scos din poartă. Consider că nu meritam”, a declarat portarul.

Bălgrădean are și argumente în sprijinul acuzațiilor sale. El susține că problemele lui au început după un duel din preliminariile Conference League.

”A fost golul ăla din Andorra, cu Inter Club d’Escaldes. Dar noi la general ne-am calificat cu 4-1. Nu mi-a spus nimeni nimic, dar așa am simțit eu că se aștepta greșeala mea ca să fiu scos din poartă.

Dar per total au fost patru ani frumoși. Am câștigat trofee, a fost un grup bun de jucători, s-au creat niște prieteni frumoase”, a mai spus fostul portar de la CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj , sanatatea cluj , cristi balgadrean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide